Krzyniak Opublikowano 16 Stycznia 2019 Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2019 Witajcie drodzy forumowicze, jak wiecie streamuję na twiczu codziennie od 20: 00. (dzisiaj może się to zmienić na ok. 21:00, gdyż ksiądz przychodzi w odwiedziny ). Jestem tu nowy i zapewne oczekuję zbyt wiele, ale uważam, że trzeba próbować i się starać w dążeniu do osiągnięcia celu. Czego potrzebuję ? Abyście zaglądnęli do mnie dzisiaj o 21:00 pozostawili follow i na czacie napisali np.: siema jestem z tej sieci. (wystarczy dosłownie 5 min, a pomoże mi to w otrzymaniu partnerstwa ). Będę wdzięczny. Jeżeli zły dział prosze o przeniesienie . Pozdrawiam. 1
TzArczii Opublikowano 16 Stycznia 2019 Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2019 Postaram się pojawić 1
(Vali) ♥MiSiU♥ Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wykluczony Opublikowano 16 Stycznia 2019 Ja też, mimo to, że już u ciebie byłem??
Krzyniak Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2019 45 minut temu, (Vali) ♥MiSiU♥ napisał: Ja też, mimo to, że już u ciebie byłem?? Chyba pamiętam, ehehhe Zapraszam ponownie . Wystarczy 5 min follow i coś na czacie napisać xd ... Stary wariat zemnie . Dziękuję ślicznie
(Vali) ♥MiSiU♥ Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wykluczony Opublikowano 16 Stycznia 2019 Tylko pamiętam jak mówiliśmy jaka jest społeczność w cs go i zapraszałem na serwer surf?
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2019 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi