Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] [Skarga] Seba3k

Pykko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: admina 
Nick podczas gry: Pykko
Nick osoby oskarżonej: Seba3k
Dlaczego składasz skargę: Ktoś dostał za duże uprawnienia i nie potrafi ich odpowiednio używać.
Data zdarzenia: Dziś ~20:00
Opis zdarzenia: Gram sobie gierke w tt, przez cały mecz ct stale nas rushują, więc czekałem w pałacach aż zaczną wybiegać. Runda trwała w najlepsze(sporo osób z mojej jak i enemy drużyny żyło), więc nie przedłużałem gry.  Mimo to pan adminek z lekko pobudzonym ego postanowił mnie po prostu zabić. Co ciekawe oskarżony nie był nawet w mojej drużynie, czyżby ktoś miał obsesję na punkcie wygrywania? Kwestię tego, że drużyna przeciwna wiedziała według mnie jak i kilku osób z mojej drużyny trochę za dużo już pomijam(nie mam na to dowodów, jednak prosiłbym o jakąś kontrolę...).  Wracając, widzę, że kampienie jest na serwerze zakazane, lecz nijak Wasza definicja ma się do mojego zachowania. Cytując regulamin "Kampienie to inaczej chowania się w miejscach ciemnych, skrytych, niewidocznych dla graczy.", ja stałem przy wejściu do pałaców, więc nie było to ani miejsce skryte, ani ciemne, ani niewidoczne dla graczy. Tak czy siak kill poszedł, wyraziłem moje niezadowolenie na ogólnym chacie używając niecenzuralnego słowa - i jest to według mnie jedyna rzecz za jaką mógł mi coś zrobić - jednak postanowił przejść do mojej drużyny i w środku rundy sapać się  (i co za tym idzie przeszkadzać) jak to nie podobało mu się rzekome "kampienie", które nawet według definicji nie wystąpiło.  Pogadał swoje, wrócił do przeciwnego teamku i już miał być względny spokój, ale. Ale szukając zaczepki dalej odniósł się do pingu, który czasem potrafił mi skoczyć do poziomu ~200 - i co z tego? Narzekań ze strony innych nie widziałem, wpisu w regulaminie dotyczącego tej sprawy też nie, nawet specjalnie nie wychylałem gdy ping wariował, więc w czym problem? Nie wiem, ale "Seba3k" chyba wie. 
Dowód: Chyba na tym demko powinno być  http://553876.node29.pukawka.pl/dem-de_mirage-1547145899-1547147780.zip

Opublikowano

Zaczynając od początku twojej wypowiedzi moje "ego" jest na poziomie zwykłym jeśli można to tak określić. Sley a dostałeś ponieważ gracze pisali czy też mówili że "w tt to cały czas kampią w pałacu i na respie", więc poszedłem zobaczyć co tam się dzieje i powiedziałem na czacie głosowym, że "zobaczę co tam się wyrabia" i wchodząc zobaczyłem jak kampisz + jeszcze twój kolega z teamu ci powiedział "wychyl z tego pałacu" na co ty pokiwałeś celownikiem że nie i w tym czasie zostałeś zabity oczywiście że mogłeś wyrazić swoją opinię o tym czy swoje niezadowolenie tak użyłeś niecenzuralnego słowa w moją stronę więc miałem ci na to odpisać ale z racji tego że nie lubię za bardzo pisać bo mam mikrofon to przeszedłem do tt i ci wyjaśniłem (tutaj przyznam że troszkę mnie poniosło i nie powinienem w taki sposób tobie tego mówić jak i zarazem przeszkadzać w grze za co przepraszam).

Co do twojego pingu to zwracałem ci uwagę 2 razy abyś ogarną ping co ci napisałem na czacie po czym ty do mnie "szukasz zaczepki czy o co ci chodzi" moja odpowiedź "nie szukam zaczepki po prostu ogarnij ping". Na serwerze jest max 125 (ms) mini sekund opóźnienia a tobie skakało raz 200 raz 400 czasem spadło do 60 a ty nie chciałeś z tym nic zrobić do tego mówisz że "nikomu to nie przeszkadzało" twój ping, lecz ja jak i inni gracze widzieliśmy jak cię klatkuje i zacina przez co nie zbyt przyjemnie się strzelało w twój model  więc zostałeś wyrzucony za ping po czym nie było cię trochę i wróciłeś z pingiem na poziomie do 60 bodajże więc wszystko było w normie .

PS. Tak. Dostałeś muta bo chyba o to ci chodzi mówiąc "jedyna rzecz za którą mógłby mi coś zrobić" ale to nie było jedno słowo musiałeś coś więcej mówić skoro takowego dostałeś.

Opublikowano

Cały mecz CT rushowali, więc gdzie mieli się podziac terroryści jak nie na palacach i respie? 

Tak jak mówiłem - według waszych zasad nie kampilem. 

Dlaczego miałem wychylic jeśli słyszałem typa na drewnie, który w każdej chwili mógł wejść do pałaców albo byl po prostu wcelowany? 

Nie widziałem żadnej wiadomości od nikogo prócz Ciebie odnośnie pingu. Zasady serwera nie określają maksymalnej wartości, więc nie widzę powodu do kicka. Z resztą jak miałem to ogarnąć? Wziąć antenę od neta i pobiegać po okolicy w celu zlapania lepszego zasięgu?  Niestety nie mam kabelka. 

Wbilem później tak jak napisałeś i ping mi nadal czasem skakał, ale na szczęście umknelo to Twoim sokolim oczom. 

I odnośnie oststniego, jaka "inna rzecz"? Muta mogłem dostać za jedno zdanie po tym killu, nic więcej, więc nie dopowiadaj kłamstw.  Wgl. dostałem jakiegoś?  Jeśli tak, to nawet nie zauważyłem, heh. 

Opublikowano

Tak owszem rashowali więc dlaczego nie zrbiłeś tak samo? wiadomości nie widziałeś bo to było na (czacie ct bądź na micro) więc nie mogłeś ani widzieć ani słyszeć. Co do "innej rzeczy" to  nie pamiętam musiałbym obejrzeć demo powiedziałeś coś czy napisałeś w moim kierunku więc dostałeś muta ale jak byś był zainteresowany to już minął :D 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Obejrzy się demo i się zobaczy wszystko ? Jutro zostanie temat ogarnięty przeze mnie albo opiekuna.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

3 godziny temu, Pykko napisał:

ja stałem przy wejściu do pałaców, więc nie było to ani miejsce skryte, ani ciemne, ani niewidoczne dla graczy

Coś powiem, kampienie koło TV tam można kampić widać Ciebie z innych stron. Dlaczego slay, a nie upomnienie?

Cofnę do tego muta, jak np nie obraził Ciebie i dałeś jemu mute niewinnie? (Upomnienie na chat lub słownie) 

Zobaczymy demko, co tam się działo.

@Seba3k

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Koniec spamu bo nic konkretnego nie wnosicie tylko jeden drugiemu wytyka - Ty taki, Ty sraki Ty owaki. @ELSO przeglądane demko i dalej w razie czego wiem co robic. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobra, demko obejrzałem wiem na czym stoję. Mam parę zastrzeżeń co do zachowania @Seba3k ale te wyjaśnię sobie z nim "na boczku". Niekoniecznie są to sprawy związane z Twoja skargą ale które znalazły się również na demku.
Co do samej skargi to tak - Kappi jeśli uważnie oglądałeś demko to upomnienie o slayach było dużo wcześniej bodajże coś koło 10 minuty, więc miał podstawkę do tego, żeby zrobić slaya na graczu. Pykko stałeś ponad minutę  w tych pałacach nie robiąc kompletnie nic prócz wciskania wasd+shift, to nie jest hitman, parę rund wcześniej też siedziałeś na środku respa i czekałeś aż jakiś gracz łaskawie wyjdzie z pałaców mimo, że żadnego CT tam nie było, info o nim też nie było.
Slaye są ostatnio bardzo popularne szczególnie w TT dlaczego?  Dlatego, że każdy jeden tłumaczy się (a bo CT rushuje i co mamy zrobić) to dlaczego TT nie zajmuje pozycji? Nie robi kontroli mapy? Lecicie w 20 osób na B i potem stoicie jak kołki. To samo się tyczy zajmowania A. Zajmujecie apsy, rampe i koniec. Stoicie zamiast zajmować site i plantować. W momencie kiedy TT oddaje 10 rundę na mapie przez brak plantu to normalne, że zaczynamy Was gonić do roboty. Terroryści jak sama nazwa wskazuje są zobligowani do rozsadzenia danego miejsca. Gra  ma być dynamiczna a nie statyczna. 

Dla mnie sprawa jest jasna i oczywista, bo wiem co się ostatnio na serwerze dzieje. Slay był jak najbardziej na miejscu i nie widzę tutaj, żadnych innych nieprawidłowości co do wykonywania czynności admina. Wręcz dorzuciłbym gratisowego bana za podważanie decyzji admina na serwerze i przede wszystkim za obrazę admina. "czy po prostu jesteś spierdolony?" 
I dla Twojej wiadomości - nie, nie będziesz mógł stać sobie całą mapę jeśli będziesz chciał ("mogę stać całą mapę jeśli będę chciał") dlatego, że admin jest od pilnowania porządku na serwie i będzie interesował się każdym graczem jeśli będzie potrzeba ("niech Cię nie interesuje jak gram").

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twoja skarga ostała rozpatrzona negatywnie.

Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, możesz raportować ten post.

Zespół Fragujemy.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności