BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 1 Stycznia 2019 BOT Opublikowano 1 Stycznia 2019 W dniu 01.01.2019 19:57 użytkownik Qexy otrzymał ostrzeżenie od Berso. Ostrzeżenie nadane za ten post. Typ ostrzeżenia: Stosowanie niewłaściwego języka Ilość punktów karnych: 1 ( wygasa 01.01.2020 18:55 ) Notatka administracyjna: Zapewne kolejny pasterz, który wyjdzie stąd tak szybko jak tutaj przyszedł. Notatka do użytkownika: Admin ma prawo zrobić Ci screeny w każdym momencie i nie jest to spowodowane "płaczem". Na przyszłość zastanów się zanim coś napiszesz. Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
Qexy Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zawieszony Opublikowano 1 Stycznia 2019 @Berso jaja sobie robisz ? gdzie tam jest nie właściwy język @GET @KRYSTIAN proszę o zdjęcie ostrzeżenia gdyż nie jest ono słuszne podsyłam ssy za co dostałem ostrzeżenie i sami zobaczcie ze tam nie ma nic obraźliwego i mój jezyk jest właściwy a dla tego pana jakies upomienie czy cos bo tak być nie może ze za free daje ostrzeżenia Cytuj
GAmi Opublikowano 1 Stycznia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Ostrzeżenie jak najbardziej słuszne nadane za niestosowny ton wypowiedzi. Tak jak zostałeś poinformowany przez @Berso admin ma prawo zrobić Ci screany. Pamiętaj, że pisząc na forum zobowiazujesz się do stosowania właściwego języka. A nie podwórkowego slangu. Pozdrawiam G. 4 1 1 1 Cytuj
BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor BOT Opublikowano 4 Stycznia 2019 W dniu 04.01.2019 21:17 użytkownik Qexy otrzymał ostrzeżenie od Berso. Ostrzeżenie nadane za ten post. Typ ostrzeżenia: Stosowanie niewłaściwego języka Ilość punktów karnych: 10 ( nigdy nie wygasa )- Moderowanie publikowanej zawartości: na czas nieokreślony- Ograniczenie do publikowania treści: na czas nieokreślony- Zablokowany dostęp do forum: na czas nieokreślony Notatka administracyjna: Nie dodano notatki. Notatka do użytkownika: Chamstwa i prostactwa nie tolerujemy. Czas zacząć się leczyć. Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi