Fandorinn Opublikowano 1 Stycznia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Nick podczas gry: kicam jak zajączekNick admina: administracjaPowód bana: abhData zdarzenia: 25/12/2018Opis zdarzenia: Odnoszę się do tematu Nie wiem czy @GET zapomniał lub nie znalazł jeszcze czasu na rozpatrzenie, natomiast dzisiaj teoretycznie mija 9 dzień mojego bana i dalej nie wiem na czym stoję. Nie chce wchodzić ponownie na serwer i wyłapać z automatu kolejnego bezpodstawnego bana za abh od któregoś z adminów, dlatego czekałem na rozpatrzenie w/w tematu przez @GET Rozumiem że mamy okres jaki mamy i nie zawszę można znaleźć czas, natomiast widziałem obecność na forum @GET więc myślałem że a nóż i mój temat rozpatrzy. Z racji iż tak się nie stało proszę ponownie o rozpatrzenie mojego odwołania tak abym nie musiał po raz kolejny pisać odwołania od bana za abh i zajmować czas wszystkim na jego rozpatrzenie. Pozdrawiam.
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 1 Stycznia 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Skoro napisał, że zajmie się tym na dniach, to tak też zrobi. Nie ma potrzeby zakładania drugiego tematu - doskonale wiemy co trzeba zrobić.
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 1 Stycznia 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi