Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Imię: Karolina

Aktualny wiek: 22

Krótkie przedstawienie się: Jak widać, na imię mi Karolina. Jestem księżniczką, bo urodziłam się 6 stycznia w Trzech Króli. (szybciej się starzeje!) Wielu z Was zna mnie już długo, część zapewne troche mniej albo wcale. A więc, jestem pracującą studentką rachunkowości. W wolnym czasie gram 'dla przyjemności' w CS'a. Pochodzę z uroczej mieściny na Śląsku. Wkrótce będę mężatką. :D 

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: będą już ze 4 lata.  Najczęściej można mnie spotkać na 4FUNIE i GUNGAME. Pojawiam się także na DD2. 

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: najbardziej cenię za to, że wracając na akurat serwer 4FUN wiem, że spotkam ludzi, z którymi zawsze się dobrze czułam i świetnie się nam razem gra i rozmawia. ( Zbyt wiele by wymieniać! ) Czuć taką 'serwerowo-rodzinną' atmosferę. 

Dodatkowe informacje: Spoglądając na mojego STEAMA, możecie zauważyć, żę 3 lata temu dostałam VACa na CS G.O. 3 lata temu bardzo się pokłóciłam z pewną osobą tutaj i po prostu przestałam grać. Dałam hasło do konta bratu. Brat niewiele myśląc, ustawił swój numer telefonu na swoim koncie, jak i na moim (by mieć łatwiejszy dostęp  do steamguarda). Konta, jak można się było spodziewać zostały powiązane i poleciał perm. Gdy logował się razem z naszym kuzynem (albo kolegą, już nie pamiętam który drugi był taki mądry) jeden na moim na koncie, drugi na koncie Brata. Poleciały dwa permy. OT cała historia mojego wielkiego oszukiwania! :)

Edytowane przez kaaroolaajn
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ekstra 1
Opublikowano

Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

---

[!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został rozpatrzony pozytywnie.

---

Od teraz masz możliwość ubiegania się o:

• Darmowego slota na wybranym serwerze.
  • Zniżkę na zakup usług czasowych lub permanentnych.
  • Własnego kącika do rozmów na serwerze TS3 w sekcji PRO.

[!] Pamiętaj, że możesz skorzystać tylko z jednej z powyższej opcji i to jednorazowo!

---

Przywilejów wynikających z rangi Złoty Fragowicz jest znacznie więcej.

Dlatego dbaj o nią należycie i nie zawiedź nas!

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności