Kewson Opublikowano 2 Grudnia 2018 Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2018 Witam mam takie pytanko , jak bylem w jednej kampie i chcialem przeskoczyc na druga i zarazilo mnie ZM bo nie zdazylem wskoczyc to moge dostac bana na 6h za takie cos ??
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2018 Cytat 4. Zbyt odważna gra, zgrywanie bohatera e) wychodzenie z kampy /zmiana kampy / wychlanie się z kamp, 2
Arek297 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Kebson dopiero zauważyłem że kiedyś grałeś pod Nickiem Nervous. Więc po miesiącu odpoczynku powinieneś znać regulamin na pamięć. Teraz wiem dlaczego twój głos na TSie był dla mnie znany. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Arek/No Form 1
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 8 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi