richthekopikochaola Opublikowano 23 Listopada 2018 Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2018 widze kolega podobny problem do mojego
Alfie Solomons Opublikowano 23 Listopada 2018 Zawieszony Opublikowano 23 Listopada 2018 23 minuty temu, akropes napisał: Opis zdarzenia: Wchodzę na serwer i nagle ban nie zdążyłem nic zrobić. Jakieś wyjaśnienia admin masz problem to daj adres tylko nie obracaj tego w żart tylko pokaż czy masz jaja czy cip.. Piszesz odwołanie a jednocześnie prosisz go o adres xD Zastanów się trochę nad tym co piszesz.. 1
akropes Opublikowano 23 Listopada 2018 Zawieszony Opublikowano 23 Listopada 2018 Cytat goku nabijasz posty bo twój temat tu nic nie wnosi dostane ub a admin kare bo to kpina jest zeby mi dać perma za wejście na serwer. aha i ty jesteś do oceny tego perm mi się należy jaki aktywny gościu śmieszny jesteś pokazujesz że jaj to ty nie masz prosze o ub bo dostałem perma za nic od pajaca a prawda was boli bo myslicie ze jak macie admina to mozecie cwaniakować na serwerze. a jak masz jakiś problem to sobie konia zwal bo chyba cie coś uciska i się wyzywasz na serwerze bo sobie w życiu nie radzisz chłopczyku 1 3
Rekomendowane odpowiedzi