DontTheKing Opublikowano 16 Listopada 2018 Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2018 Witam dostałem bana za to ze napisałem gościowi że ma spier^^^ Jak napisał mi że zachowuje się jak dziecko I On nie dostał ja dostałem W skrócie zajebista administracja....
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 16 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2018 Prosiłbym o informację za co dostałeś bana, raz jeszcze.
Zeu$ Opublikowano 16 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 16 Listopada 2018 I zacznijmy od tego, że pomyliłeś działy To jest do 1.6 czy CS:GO?
DontTheKing Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2018 Za napisanie komuś że ma się odpierdolić ode mnie oraz nie bd mnie oceniał jak się zachowuje Go
Zeu$ Opublikowano 16 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 16 Listopada 2018 Nadal nie znamy szczegółów. Kto, co, kiedy, jak i gdzie 1
Zeu$ Opublikowano 16 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 16 Listopada 2018 @Rindi Wytłumacz proszę to. Nie znam żadnych szczegółów. Zapoznaj się z tym tematem i napisz według wzoru odwołanie od bana : https://fragujemy.com/forum/125-csgo-strefa-banów-na-serwerach/
DontTheKing Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2018 Zostałeś zbanowany więcej informacji na fraujemy.com
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 16 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2018 Po przeanalizowaniu czatu z serwera i przeczytaniu kilku bardzo rzeczowych inwektyw, jestem zmuszony odmówić Ci pomocy. Masz szansę na poprawę swojego słownictwa i zachowania. Ściskam! 1 1
Właściciel GET Opublikowano 20 Listopada 2018 Właściciel Opublikowano 20 Listopada 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi