FerNNN Opublikowano 5 Listopada 2018 Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2018 Nick podczas gry: FerNNNNick admina: ---Powód bana: nie wiemData zdarzenia: nie wiemOpis zdarzenia: Nie dostałem bana a nie moge wejsc na serwer. Ostatni raz gralem tydzien temu i od tamtego momentu nie i mam bana ale go nie mam xd wiem ze dziwnie 1
HaxaH Opublikowano 5 Listopada 2018 Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2018 Musisz mieć jakaś informacje zwrotna przy próbie wejścia na serwer. Otwórz konsole i zobacz.
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 5 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2018 Podaj swój STEAM ID.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2018 Wydruk z konsoli podaj.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 12 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2018 Brak zainteresowania tematem
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 12 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi