Zeu$ Opublikowano 17 Października 2018 Wykluczony Opublikowano 17 Października 2018 Witam wszystkich Mam dla was pytanie , otóż posiadam licencje na MusicBOT przez 3 miesiące. Chciałbym się podzielić nim by został jako oficjalnym MusicBoT na Fragujemy.com. Dostęp do niego będą mieć czerwoni, właściciel oraz Opiekun TS3. Ja tylko będę go finansował. Co o tym sądzicie? Wart jest taka propozycja? Jako, iż Fragujemy będzie miało 7 Lat tak i ja chciałbym dać prezent od siebie dla sieci. Z góry dziękuje :) 2 1
Zasłużony Fragowicz VeksuaL Opublikowano 17 Października 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Października 2018 Osobiście, uważam pomysł za świetny i godny wprowadzenia. Dodam, że chętnie bym z niego korzystał itd. ?? 1
TheFluxeR Opublikowano 17 Października 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Października 2018 Całkiem dobry pomysł 1
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 17 Października 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Października 2018 Zapraszam do kontaktu na PW. NervousReckless, 18 Października 2018 Rozważ też wstawienie muzycznego bota do poczekalni ;) 2
Właściciel GET Opublikowano 2 Czerwca 2020 Właściciel Opublikowano 2 Czerwca 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi