Yoroi Opublikowano 7 Października 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) Imię: Robert Aktualny wiek: 20 Krótkie przedstawienie się: jestem bardzo miłą i rozrywkową osobą Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: gram u wasz już z 1 rok server znalazłem przypadkiem ale bardzo mi się spodobał i zostałem zwami Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: cenie waszą sieć za bardzo dobro atmosferę i dobrą administrację Dodatkowe informacje: [ chce zostać na sieci dłużej podoba mi się was server i chce kontynuować przygodę z wami ] Edytowane 7 Października 2018 przez Yoroi poprawa błedów 1 2 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 7 Października 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Października 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 7 Października 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Października 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został rozpatrzony pozytywnie. --- Od teraz masz możliwość ubiegania się o: Darmowego slota na wybranym serwerze. Zniżkę na zakup usług czasowych lub permanentnych. Własnego kącika do rozmów na serwerze TS3 w sekcji PRO. [!] Pamiętaj, że możesz skorzystać tylko z jednej z powyższej opcji i to jednorazowo! --- Przywilejów wynikających z rangi Złoty Fragowicz jest znacznie więcej. Dlatego dbaj o nią należycie i nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi