Perfumowany Opublikowano 3 Października 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Października 2018 Witam |as_cs|Rosiol, zbanował mnie na 3 dni na odpowiedzenie jakiemuś typowi który napisał " teraz będziesz jebany "na to ja mu odpowiedziałem "nie bardziej niż twoja matka ". Moje pytanie jest tutaj czemu on nie dostał bana ? Zapomniałem dodać miał range Svip czy to oznacza że może wyzywać innych graczy i nie wolno mu odpowiedzieć na jego poziomie ? Dziękuję za uwagę i serio jest to żałosne "ten ban" [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: Perfumowany ||| IP: 31.183.236.125 ||| STEAM_ID: STEAM_1:1:962580840 ||| Nick admina: |as_cs|Rosiol, ||| Powod: Obrazasz ||| Nalozony: 03.10.2018 - 14:05:17 ||| Dlugosc: 3 dni ||| Na: Fragujemy.com #02 [ ZOMBIE INFECTION ] :: Pukawka.pl (zm_dust2_2x2_fixed) ||| Musisz poczekac jeszcze: 2 dni, 23 godzin, 54 minut i 33 sekund ||| Wygasa: 06.10.2018 - 14:05:17 [FRAGBANS]----------------------------------- 1 3
Siwy ? Opublikowano 3 Października 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Października 2018 Zastosuj się do wzoru kolego, a później twórz temat.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 3 Października 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Października 2018 Zastosuj odpowiedni wzór w przeciwnym razie wyrzucę ten temat do kosza. To jest odwołanie czy pytanie dlaczego ktoś coś? Takie pytania rzucaj sobie na PW. Jeżeli chcesz zgłosić skargę to zrób temat w odpowiednim dziale stosując odpowiedni wzór i przedstaw dowody. Jeszcze bym zapomniał.. Żałosny kolego to jesteś ty za takie komentarze Na przyszłość radzę unikać takiego zachowania na serwerze jak i na forum. Dziękuję za uwagę Pozdrawiam. 1
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 3 Października 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Października 2018 Jestem znany z tego, że czasem przymykam oko na pewne przewinienia bo każdemu może się wymsknąć lub może zlamić. Natomiast nie toleruję pisania o osobach trzecich. Ciesz się, że ban TYLKO na trzy dni 2
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 3 Października 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Października 2018 Brak wzoru - kosz.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 3 Października 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Października 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi