Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 29 Września 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Września 2018 Witam. Mam propozycję o dodanie informacji za ile minut kończy się mapa. Na chacie by pisało co 2 minuty, np "Pozostało 10 minut do końca mapy!". A usunąć komendę timeleft. Bo dużo osób nie wiem za ile minut kończy się mapa.
Zeu$ Opublikowano 29 Września 2018 Wykluczony Opublikowano 29 Września 2018 Good Idea Osobiście posiadam plugin, gdzie gracze sami wybierają ile czasu ma trwać mapa. Plugin w załączniku Mam nadzieje, że pomogłem czas_mapy_glosowanie.smx
$tryju Opublikowano 29 Września 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Września 2018 Z pluginem bym się wstrzymał. Ale informacja ile zostało do końca mapy może się przydać
Właściciel GET Opublikowano 29 Września 2018 Właściciel Opublikowano 29 Września 2018 Timeleft wystarczy.
kocham koniki Opublikowano 29 Września 2018 Wykluczony Opublikowano 29 Września 2018 @Kappirano, na czacie serwera można dopisać linijkę z timeleft'em. Może się wyświetlać w regularnych interwałach. Czy akurat co 2 minuty to wypadnie nie wiem, ale raz na cykl, czyli średnio co 15 wiadomość na czacie.
Zeu$ Opublikowano 29 Września 2018 Wykluczony Opublikowano 29 Września 2018 Chłopaki w sumie mają racje. W skrypcie dopisać linijke odpowiadającą za czas do końca mapy. Obejdzie sie spam wtedy.
kocham koniki Opublikowano 29 Września 2018 Wykluczony Opublikowano 29 Września 2018 Dzisiaj albo jutro, będzie się pojawiać info z 'timeleft' na czacie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.