Mategros Opublikowano 28 Września 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Września 2018 Imię: Paweł Aktualny wiek: 19 Krótkie przedstawienie się: Mam na imię Paweł. Mam 19 lat. Interesują się sportem i motoryzacja. Pochodzę z Małopolski. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram z przerwami od 2015 r. Pochodzę z serwera Only DD2, oraz ZM. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Fajny klimat, serwery bardzo dobrze udoskonalone, doświadczoną administracja. Dodatkowe informacje: - 2 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 28 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Września 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 29 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Września 2018 Niestety ze względu na Twoje bany i historie chatów z serwerów, głównie ZM jestem zmuszony odrzucić twoje podanie. 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 29 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Września 2018 Twoje podanie o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został rozpatrzony negatywnie. --- Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów. Jeśli chcesz dalej walczyć o rangę złoty fragowicz, złóż ponownie podanie za jakiś czas! 1
Rekomendowane odpowiedzi