Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 26 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Września 2018 Grając dzisiaj na serwerze znalazłem pewien ''bug'', który można wykorzystać (chodzi mi o te betowanie). Gdy jest 10 osób po stronie TT, a po stronie CT są 2 osoby to nadal można postawić beta. Raczej wiadomo jest to, że TT wygrają i masz wygranego beta. Proszę o to, aby był limit czasu na betowanie.
Er Dfa. Opublikowano 26 Września 2018 Wykluczony Opublikowano 26 Września 2018 Nigdy nic nie wiadomo. Wiele razy byłem świadkiem, gdzie było 3 vs 10 i te 3 osoby wygrywały rundę więc ...
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 26 Września 2018 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Września 2018 10 minut temu, R2. napisał: Nigdy nic nie wiadomo. Wiele razy byłem świadkiem, gdzie było 3 vs 10 i te 3 osoby wygrywały rundę więc ... Ale nic nie zaszkodzi dać limit czasu na BETA.
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 26 Września 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Września 2018 @PoLaR Po co w ogóle limit na bet??? Jak zostało 6 sec do końca rundy i osoba nie będzie mieć bomby lub czegoś innego to nie może obstawić, a reszta mogła. Jestem na duże nie z limitem betowania.
Gasiu Opublikowano 26 Września 2018 Donator Opublikowano 26 Września 2018 Zacznijmy od tego, że jakieś 8% serwera wie o możliwości betowania.
Właściciel GET Opublikowano 26 Września 2018 Właściciel Opublikowano 26 Września 2018 Zrobione - 3 gracze maks.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.