crk.exe Opublikowano 20 Września 2018 Fragowicz Opublikowano 20 Września 2018 Imię: Marcel . Aktualny wiek: 15. Krótkie przedstawienie się: Siema Jestem Marcel jestem z sachodniego pomorsiego i mam 15 lat. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: 2016 styczeń przerwa 2 lata 1 rok jakoś tak. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za Forum I za prace wkladane. Dodatkowe informacje: [ JEŚLI NIE UWZGLĘDNIŁEŚ CZEGOŚ W PODANIU, MOŻESZ TO TU WPISAĆ ]
GAmi Opublikowano 20 Września 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Września 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 21 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Września 2018 Niestety nie spełniasz wymagań. Daj się poznać, zaglądaj częściej na forum i wypowiadaj się w różnych tematach, lub na fragboxie i za jakiś czas ponownie zgłoś kandydaturę.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 21 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Września 2018 Twoje podanie o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został rozpatrzony negatywnie. --- Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów. Jeśli chcesz dalej walczyć o rangę złoty fragowicz, złóż ponownie podanie za jakiś czas!
Rekomendowane odpowiedzi