Pixaa Opublikowano 13 Września 2018 Fragowicz Opublikowano 13 Września 2018 Imię: Dawid Aktualny wiek: 16 Krótkie przedstawienie się: Witam, jestem Dawid mam 16 oraz pochodzę z Torunia, moje zainteresowania to Motoryzacja oraz Sporty extremalne ( wspinaczka, enduro, nurkowanie, Down Hill Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Pochodzę z serwera MTA DayZ, gram na nim od koło 2 lat z przerwami Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Cenie za to iż Administracja pomaga w bardzo szybkim czasie, oraz serwer jest jednym z najbardziej stabilniejszych jakie poznałem Dodatkowe informacje: Czasem w bańce mam niezłe Rodeo xDD
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 13 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Września 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 16 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2018 Twoje podanie o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został rozpatrzony negatywnie. --- Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów. Jeśli chcesz dalej walczyć o rangę złoty fragowicz, złóż ponownie podanie za jakiś czas! 1
Rekomendowane odpowiedzi