Czerwion Opublikowano 10 Września 2018 Donator Opublikowano 10 Września 2018 Imię: Kamil Aktualny wiek: 22 lata Krótkie przedstawienie się: Jestem studentem analityki gospodarczej.Oprócz studiowania zajmuję się sportem, piłka nożna, siłka.Moim hobby od zawsze była grafika, często coś z nudów tworzę w Photoshopie.Jestem osobą kulturalną, rzetelną i przede wszystkim z dobrym humorem. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Od początku roku 2018 jestem na serwerze 4Fun. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za serwer 4FUN który daję mi dużo pozytywnej energii, miło się tam gra, jest fajna atmosfera, porządni admini i przede wszystkim serwer jest idealnie skonfigurowany. Dodatkowe informacje: Myślę, że gram już na tyle długo i dobrze, że ta ranga byłaby adekwatna do tego.
Właściciel GET Opublikowano 10 Września 2018 Właściciel Opublikowano 10 Września 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 12 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Września 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Złoty Fragowicz został rozpatrzony pozytywnie. --- Od teraz masz możliwość ubiegania się o: Darmowego slota na wybranym serwerze. Zniżkę na zakup usług czasowych lub permanentnych. Własnego kącika do rozmów na serwerze TS3 w sekcji PRO. [!] Pamiętaj, że możesz skorzystać tylko z jednej z powyższej opcji i to jednorazowo! --- Przywilejów wynikających z rangi Złoty Fragowicz jest znacznie więcej. Dlatego dbaj o nią należycie i nie zawiedź nas! 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi