Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 8 Września 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Września 2018 Imię: KonradAktualny wiek: 21Staż gry w Counter-Strike: Global Offensive: Prawie 6 lat o ile się nie mylę. Nick na serwerze: sonia.Staż gry na serwerze: Prawie 3 miesiące. Godziny w jakich grasz na serwerze: W zależności od pracy ( praca 3 zmianowa ) więc można powiedzieć, że w każdych. Link do wykresu aktywności na serwerze: http://fg.gameme.com/player_histories/sessions/695451 Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nigdy w życiu, a przynajmniej sobie nie przypominam.Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: Ależ oczywiście, prawie 2 letni staż na byłym serwerze FFA Fragujemy + niewielkie doświadczenie Opiekuna Serwera FFA. Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: Kwestia odświeżenia, nie będzie problemu z przypomnieniem.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Po długim czasie, znów zacząłem przygodę z Fragujemy co przywróciło stare dobre wspomnienia i chęć kontynuacji pomocy przy którymś z serwerów - padło na MIRAGE. Argumenty 1. Znajomość tego jak to się wszystko odbywa *DOŚWIADCZENIE*2. Gracze witają się z ową sonią i chętnie z nią rozmawiają *ROZPOZNAWALONŚĆ*3. Sumienne wypełnianie obowiązków oraz trzymanie w ryzach serwera *RZETELNOŚĆ*4. Chęć doprowadzenia serwera do bycia jednym z lepszych pod względem grywalności i uczciwości na tej sieci *AMBICJE* Jak wspominałem kiedyś w rezygnacji - kiedyś powrócę :) Najwidoczniej to już dziś :) Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike: Global Offensive. Mój SID: STEAM_1:1:46706288 1 2
Zasłużony Fragowicz ŁysyZBrazzers Opublikowano 8 Września 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) Bardzo często cie widzę na serwerze i miło się z tobą gra. Ludzie cie kojarzą. Byłeś już adminem na sieci FRAGUJEMY wiec z regulamin nie będzie problemów. Gadałem z tobą przed złożeniem podania dlatego jestem zobowiązany być za tobą. Jak najbardziej na TAK. Co sądzicie ? @Trynki @SMIGLO @$tryju @0les Edytowane 8 Września 2018 przez ŁysyZBrazzers 1
0les Opublikowano 8 Września 2018 Zawieszony Opublikowano 8 Września 2018 Na tak. Potrzeba kogos jeszcze do pomocy
Legendarny Fragowicz SMIGLO Opublikowano 8 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Września 2018 xd kdj - wracaj mordeczko zasluzona przydasz im sie
$tryju Opublikowano 9 Września 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Września 2018 Jak najbardziej jestem na TAK! Jako że byłeś już kiedyś z nami napisz proszę podanie powrotne by wszystko miało ręce i nogi https://fragujemy.com/forum/474-podania-powrotne/ Przeczytaj także PW, mam małe drobne pytanko
Gasiu Opublikowano 9 Września 2018 Donator Opublikowano 9 Września 2018 Przyda się kolejna osoba do pomocy, jak najbardziej na tak.
Właściciel GET Opublikowano 10 Września 2018 Właściciel Opublikowano 10 Września 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi