Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na admina - sonia.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Imię: Konrad
Aktualny wiek: 21
Staż gry w Counter-Strike: Global Offensive: Prawie 6 lat o ile się nie mylę. 

Nick na serwerze: sonia.
Staż gry na serwerze: Prawie 3 miesiące. 
Godziny w jakich grasz na serwerze: W zależności od pracy ( praca 3 zmianowa ) więc można powiedzieć, że w każdych. 
Link do wykresu aktywności na serwerze: http://fg.gameme.com/player_histories/sessions/695451

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nigdy w życiu, a przynajmniej sobie nie przypominam.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: Ależ oczywiście, prawie 2 letni staż na byłym serwerze FFA Fragujemy + niewielkie doświadczenie Opiekuna Serwera FFA. 
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: Kwestia odświeżenia, nie będzie problemu z przypomnieniem.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Po długim czasie, znów zacząłem przygodę z Fragujemy co przywróciło stare dobre wspomnienia i chęć kontynuacji pomocy przy którymś z serwerów - padło na MIRAGE. Argumenty 
1. Znajomość tego jak to się wszystko odbywa
*DOŚWIADCZENIE*
2. Gracze witają się z ową sonią i chętnie z nią rozmawiają *ROZPOZNAWALONŚĆ*
3. Sumienne wypełnianie obowiązków oraz trzymanie w ryzach serwera *RZETELNOŚĆ*
4. Chęć doprowadzenia serwera do bycia jednym z lepszych pod względem grywalności i uczciwości na tej sieci *AMBICJE*

Jak wspominałem kiedyś w rezygnacji - kiedyś powrócę :) Najwidoczniej to już dziś :) 

Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike: Global Offensive. Mój SID: STEAM_1:1:46706288

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Bardzo często cie widzę na serwerze i miło się z tobą gra. Ludzie cie kojarzą. Byłeś już adminem na sieci FRAGUJEMY wiec z regulamin nie będzie problemów. Gadałem z tobą przed złożeniem podania dlatego jestem zobowiązany być za tobą. Jak najbardziej na TAK.

Co sądzicie ? @Trynki @SMIGLO @$tryju @0les

Edytowane przez ŁysyZBrazzers
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Na tak. Potrzeba kogos jeszcze do pomocy

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

xd kdj - wracaj mordeczko zasluzona przydasz im sie

Opublikowano

Przyda się kolejna osoba do pomocy, jak najbardziej na tak.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności