kajtolomeo Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Witam mam prośbę. Czy na serwer Surf classic mogą częściej wpadać admini? Zwykły gracz nie może nic zrobić z graczami którzy cały czas campią lub nie stosują się do regulaminu. Najlepszym przykładem tego wszystkiego było to że zostawiłem PC włączonego na noc i wyszedłem z domu ( Po prostu zapomniałem wyjść z serwera ) wróciłem o 17:00 do domu i dalej byłem na serwerze. Będę walczył o Admina na tym serwerze ale zanim to zrobię proszę o częstsze wpadanie Adminów na serwer ?
GAmi Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Pamiętaj, że każdy admin ma swoje życie i czasami nie ma możliwości aby dostępni byli 24h na dobę. Nic nie stoi na przeszkodzie abyś spełnił warunki, złożył podanie i dołączył do naszego grona
Właściciel GET Opublikowano 10 Września 2018 Właściciel Opublikowano 10 Września 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi