Żurek ^here Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Skarga na: graczaNick podczas gry: Żurek ^hereNick osoby oskarżonej: Żurek^hereDlaczego składasz skargę: Gracz o nicku Żurek^here podszywa się pode mnie.Data zdarzenia: 15.08.2018 r. Coś około godziny 18.Opis zdarzenia: Tak jak wyżej oskarżony zaczął się pode mnie podszywać. Nie wiem z jakiego powodu. Nigdy wcześniej nie miałem takiej sytuacji.Dowód: Niestety nie mam. Mogę jedynie podać link do profilu podszywki https://steamcommunity.com/id/zurekxcsgo/
Właściciel GET Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Właściciel Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Czytałeś nasz ogólny regulamin serwerów?
damixx_ Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Rozumiem, żeby Cię obrażał, łamał regulamin czy podszywał się pod admina, to skarga byłaby na miejscu, ale podszywanie się pod Ciebie ? Takie błahe rzeczy wyjaśniajcie między sobą, a nie na forum. Skargę odrzucam.
damixx_ Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Twoja skarga ostała rozpatrzona negatywnie. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, możesz raportować ten post. Zespół Fragujemy.com
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.