voun Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2018 3 minuty temu, <3 Alba <3 napisał: Zacznijmy od poczatku ? Panie AANG Tak bylo, lecz myslalem ze poprostu te bylo tak ja k powiedzial codelux po kolezensku, nie wydaje mi sie zeby napisal w to jak by sie na niego obrazil czy tego typu rzeczy. ps nie wiem dokladnie jak to powiedziec Nie wiem skad to sb ubzdurales ale nie powiedzialem nic w stylu ,ze tego nie widze.... @NervousRecklessChcialem to samo napisac wiec nic nie napisze My sie wyzywalismy ?!, nie przypominam sobie takiego momentu No dobra troche pszesadzilem z 24h, samowolke ? polemizowałbym nad tym , nie nabijam sobie statysty po co by mi to bylo ? xD Polski język, trudny język.
Alba Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zawieszony Opublikowano 13 Sierpnia 2018 @voun pisze to na szybko bo srednio mam czas....
voun Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Też piszę na szybko i co? OgraNee, 13 Sierpnia 2018 Nic nie wnosisz do podania tymi komentarzami. Uważaj co piszesz.
Alba Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zawieszony Opublikowano 13 Sierpnia 2018 i to ze nie zwracam uwagi na bledy bo nie mam czasu na to
Rekomendowane odpowiedzi