Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Witajcie. Jak w temacie, mam problem z serwerem Fragujemy [AWP], problem dotyczy tylko tego serwera. Sprawa jest krótka, nie zawsze, ale zazwyczaj, kiedy mapa mi się ładuje i ZAŁADUJE, kiedy mam do wyboru stronę TT/CT, gra mi crashuje, tak o, po prostu jest zwiecha i crash, bez żadnej informacji dlaczego etc. Gra się wyłącza. Kiedy ponownie wchodzę na serwer - wszystko jest ok. Gra crashuje tylko kiedy jestem na serwerze i załaduje się nowa mapa. Może ktoś ma taki sam problem? Albo wie jak to rozwiązać?
Właściciel GET Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Właściciel Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Spróbuję jutro rozwiązać ten problem.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi