B.A. Opublikowano 7 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2012 Pierwszym bugiem jest zombie szalone. Jak go sie wlaczy wyskakuje czas, ale potem na nasteponych rundach idzie jakis timer szalonego, np. Szaleństwo:260 i człowiek wtedy swieci human na czerwono. Nastepny bug jest zwiazany z tym pierwszym nie da sie drugi raz wziasć szalenstwa ogolnie podczas wszystkich rund jesli sie juz jedno zzuzżło. Prosze administatorow o szybkie rozpatrzenie problemów.
Właściciel GET Opublikowano 7 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dziękuję za zgłoszenie. Wczoraj w nocy poprawiałem coś i stąd te błędy. Proszę przeczekać do jutra bądź dzisiejszego wieczora ;) Muszę coś przekodować.
B.A. Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2012 Mam nadzieje ze dodasz jeszcze kiedys nominowanie map i rtv ;)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 8 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2012 Po kupieniu jednej miny mamy 1/2 po zarażeniu można kupić drugiego 2/2. Przed zarażeniem Po zarażeniu
B.A. Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2012 NIe wiem czy ja tylko tak mam, ale jak zbindowałem komende na zdjęcie lasera, poprzez zmiane mapy lub wyłaczenie cs`a jak wciskam v(pod tym klawiszem zbindowałem)nie działa wyskakuje mi tylko menu ktore tez ta sie właczyć poprzez przycisk m. Aby zdowu bind na zdjęcie lasera działał musze jeszcze raz wpisac go w konsoli.
Właściciel GET Opublikowano 19 Grudnia 2012 Właściciel Opublikowano 19 Grudnia 2012 To nie jest bug związany z ZM, bo my jako sieć porządna nie modyfikujemy żadnych plików gracza. Jest to wynik przywracania pierwotnego configu (neobans kontroluje to) sprzed wchodzenia na serwer lub do gry. Aby zapisać ustawienia, trzeba albo bezpośrednio na komputerze zmienić albo wejść w CS'a (nie wchodząc na serwer), wpisać ustawienia, wyjść z CS'a i wejść ponownie (plik nie może być tylko do odczytu).
ADA_GA Opublikowano 23 Stycznia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak kupi się minę nie widać potem nicku partnera czy też zombiaczka. I trudno potem zweryfikować np jeśli przekroczy w jakiś sposób regulamin. :)
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2013 To nie jest bug, taka natura statustext. W nowej wersji 4.0 będzie to inaczej wyglądać.
ADA_GA Opublikowano 23 Stycznia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 A dlaczego co jakiś czas (nieraz często a nieraz nie ) conecting problem jest i mapa poland potem przez co grana jest 100 razy dziennie. Wiem, że na zk jak tego moda stawiali to tez tak mieli ale jakoś naprawiali.
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2013 Nie rozumiem dokładnie pytania. Proszę bardziej rozszerzyć przesłanie ów postu.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 23 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jemu chodzi o to że co jakiś czas serwer się resetuje i startową mapą po restarcie jest zm_poland
ADA_GA Opublikowano 23 Stycznia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Otóż podczas grania jakiejkolwiek mapy w pewnym momencie jest conecting problem. Server się restartuje (chyba) no i na nowo jest mapa zm_poland. Innymi słowy chodzi o crash serva, czy można to podreperować. Bo wiem ze na ZK jakos to naprawiali bo tez tak mieli.
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2013 Proszę nie przytaczać przykładów pseudo-zk, gdyż to jest zupełnie inny serwer [ w kontekście lokalizacji, FPSów ]. Niestety, nie unikniemy czegoś takiego, jest to naturalny "zabieg" serwera HLDS, że jeśli nie wytrzymuje obciążenia, potrzebuje więcej zasobów niż ma dostępne, wówczas restartuje się. Nie ma się co dziwić, serwer jest mało zoptymalizowany, ale to wszystko powinno się zmienić po wprowadzeniu nowej wersji serwera, która będzie niebawem. Serwery powyżej 24 slotów na HLDS przy dynamicznej rozgrywce, spadają drastycznie FPSy, do tego sam w sobie silnik odnotowuje spadki FPSów i jest to naturalne, tak więc to jest wytłumaczone w pewien sposób, lecz tak jak mówię - wprowadzimy bardzo dobry system sklepu, mam nadzieję że się on sprawdzi. Wszystko powinno być okej, jeśli nie, najwyżej wykupimy serwer CGS POWER z jeszcze lepszą wydajnością. Możemy jedynie zmienić mapę startową.
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jemu chyba chodzi o to, że gdy serwer się restartuje to zawsze jest mapa zm_poland
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jemu chyba chodzi o to, że gdy serwer się restartuje to zawsze jest mapa zm_poland No to naturalne, że jakaś mapa musi być po starcie serwera. Można to zmienić, czekam na propozycję z Waszej strony.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jemu chyba chodzi o to, że gdy serwer się restartuje to zawsze jest mapa zm_poland No to naturalne, że jakaś mapa musi być po starcie serwera. Można to zmienić, czekam na propozycję z Waszej strony. A nie dało by się zrobić tak że po restarcie serwa vote włączało by się np po 2 minutach?
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jemu chyba chodzi o to, że gdy serwer się restartuje to zawsze jest mapa zm_poland No to naturalne, że jakaś mapa musi być po starcie serwera. Można to zmienić, czekam na propozycję z Waszej strony. A nie dało by się zrobić tak że po restarcie serwa vote włączało by się np po 2 minutach? Jest taka opcja w galileo, zaraz zobaczę dlaczego vote nie ma po restarcie mapy.
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Według mnie byłby to dobry pomysł i nikt by nie narzekał, że mapa dopiero co była.
ADA_GA Opublikowano 24 Stycznia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2013 Do tego właśnie dążyłem :P
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2013 Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2013 Jednak, serwer nie restartował się przecież od 40h (licząc do 3 w nocy, bo wtedy zresetowałem).
Rekomendowane odpowiedzi