Poftorek Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Nick podczas gry: PoftorekNick admina: dAMoPowód bana: Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com!Data zdarzenia: czwartek, 02 sierpień 18 - 23:34:54Opis zdarzenia: Hej, gramy sobie na zm_crystal a tu nagle dostaję 5 screenów, no to ja chyc do folderu z csem, szukam, szukam, nie mogę znaleźć, wyszukuję, nie ma nic, patrzę po "zm_" - nadal nic nie znajduje. Bardzo dziwne, choć przyznam, że pierwszy raz na steamie dostaję screeny. Co mam zrobić w takiej sytuacji, bo bardzo mi się ten serwer spodobał. Proszę o pomoc. Znalezione, już wrzucam! Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez Poftorek
Soulk3per Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zawieszony Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Oke, wrzuć do oceny. Dzienx
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Znalezione, wstawione w odpowiednim dziale. /Zamykam
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi