PoProstuStrzelam Opublikowano 27 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2018 14 minut temu, vietnam1969 napisał: Demo wszystko zweryfikuje. Czemu polityka Waszej sieci zezwala na kolesiostwo? Zawołałeś kolegów do wstawiania reakcji oraz wypowiadania się. Administratorzy ts3 biorą udział w tym wątku? Ponadto w tej chwili widzę, że siedzisz z nimi na kanale ts3 fragujemy. Ponawiam proszę o zdegradowanie tego admina. Poproszę również o degradację tych śmieszków. Administratorów ts3, którzy są podatni na manipulowanie wstawianych tutaj wątków. Chłopie czego ty oczekujesz ? Masz najmniej do gadania na serwerze a się prujesz. Wbiłeś 1 no może 2 raz na serwa i myślisz że jak masz 15 lat i uważasz się za 40 latka wiedzącego wszystko i mówisz osobie posiadająca większą władze niż ty,że popełnia błędy. A i przy okazji obrażasz naszą sieć. Nikt ciebie tu nie trzyma i nie każe ci siedzieć tu i grać bo ciebie zabiją. Nie potrzebujemy na fragujemy takich ludzi jak ty. Dziękuje Dobranoc
skny Opublikowano 27 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) @PoProstuStrzelam ale po co ty się mieszasz? To ty masz tu najmniej do gadania. Edytowane 27 Lipca 2018 przez skanyy NervousReckless, 27 Lipca 2018 Proszę mi więcej takich nic nie wnoszących postów nie pisać.
PoProstuStrzelam Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2018 A wiesz tak jakoś bo mi się nudzi. A tak serio pisze co uważam nie jest zakazane wypowiadanie się pod czymś gdzie ciebie nie było :d NervousReckless, 27 Lipca 2018 Nie wypowiadaj się tam gdzie nie powinieneś.
vietnam1969 Opublikowano 27 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2018 "A tak serio pisze co uważam nie jest zakazane wypowiadanie" czyli kolesiostwo i komuna. Jedni mogą się wypowiedzieć drudzy nie. Pozwolę sobie na pasujący tu pewien cytat "dajcie człowieka a paragraf się znajdzie". 1
vietnam1969 Opublikowano 27 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2018 Ostatni mój post w tym dziale. Proszę o podegradowanie tych osobników. 1
Właściciel GET Opublikowano 27 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 27 Lipca 2018 56 minut temu, vietnam1969 napisał: czyli kolesiostwo i komuna O chuj, ale skisłem. Zawsze najwięcej do powiedzenia mają o komunie Ci, którzy nigdy nie mieli z nią styczności, a wiedzą o niej z podręczników.
Rekomendowane odpowiedzi