vietnam1969 Opublikowano 27 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Skarga na: admina Nick podczas gry: kadale515Nick osoby oskarżonej: niewiem koleś jakiegoś gościa co mnie kickowałDlaczego składasz skargę: Brak podstaw do kicków / banaData zdarzenia: 27.07.2018 godz. między 12 a 12:30Opis zdarzenia: Moje pytanie za co zostałem zbanowany? Nie używałem wulgaryzmów, nie trzeszczał mi mikrofon oraz jestem po mutacji. Zostałem przez ów osobnika zwanego adminem (może samozwańczo) kicknięty powód "nie wkurwiaj mnie", później zbanowany. Proszę o natychmiastowe odbanowanie oraz zdegradowanie tego admina do rangi gracza bądź vipa.Dowód: obejrzyjcie sobie demo ja jestem niewinny Edytowane 27 Lipca 2018 przez vietnam1969 NervousReckless, 27 Lipca 2018 Zastanów się czy składasz skargę czy odwołanie.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 27 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi