peRM? Opublikowano 19 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2018 Imię: Łukasz Aktualny wiek: 23 Krótkie przedstawienie się: Mam na imie Łukasz interesuje sie sportem pochodze z woj ( Mazowieckiego) lubie miło atmosfere .... Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram u was od niedawna nie pochodze z zadnego serwera grał na kilku dla frajdy ale na tym zostane długo bo zadomowiłem sie na Fragujemy Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: cenie miło atmosfere jak juz mówiłem i miła administracje jak i graczy Dodatkowe informacje: Mysle ze zostane u was tak długo jak to tylko mozliwe
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 19 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 19 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2018 Rejestracja 3h temu. Niestety nie spełniasz wymagań. Spędź z nami więcej czasu i ponownie złóż podanie. 1
Właściciel GET Opublikowano 19 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 19 Lipca 2018 Twoje podanie o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony negatywnie. --- Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów. Jeśli chcesz dalej walczyć o rangę stałego bywalca, złóż ponownie podanie za jakiś czas!
Rekomendowane odpowiedzi