Wujas Opublikowano 17 Lipca 2018 Zawieszony Opublikowano 17 Lipca 2018 Cześć! Dzisiaj sobie grałem na owym serwerze (4fun). Podczas ładowania mapy zostałem zawołany przez kogoś i musiałem na chwilkę opuścić cs'a i tym samym rozłączyłem się podczas ładowania serwera. Gdy wróciłem i chciałem wejść na serwer to nie mogłem, ponieważ nie wczytało się coś z mapy. Po zmianie mapy, chciałem wejść na serwer i nic nie chciało się ładować a serwer zniknął z zakładki "Favorites". Dodanie go jest nie możliwe, ponieważ gdy chcę to zrobić, on nie pokazuje się. Próbowałem się połączyć po przez konsolę - connect IP i też się nie chce ładować. Gdy dam " Cancel" to w konsoli pojawia się takie coś "You have been banned from this server." W bansie żaden ban nie widnieje. Pomocy
Wujas Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zawieszony Opublikowano 17 Lipca 2018 1 minutę temu, Baron Samedi napisał: Zobacz teraz. Dalej nic. Wcześniej nawet robiłem reinstalla.
Właściciel GET Opublikowano 17 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 17 Lipca 2018 Prawdopodobnie system anty-spam uznał Cię za bot'a. Czasem tak się zdarza. Teraz zobacz.
Wujas Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zawieszony Opublikowano 17 Lipca 2018 Teraz, Baron Samedi napisał: Prawdopodobnie system anty-spam uznał Cię za bot'a. Czasem tak się zdarza. Teraz zobacz. Działa. Dzieki ❤️
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi