Skocz do zawartości

[PROPOZYCJA]-Spadochron

Ćwieku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Miałem chwile czasu i zawitałem do chłopaków na FFA miałem okazje porozmawiać na temat serwera z @$tryju wyszedłem z propozycją aby dodać spadochron na serwer.

Umówiłem się w ten sposoby ze założę temat z ową propozycją aby większa liczba osób mogła się wypowiedzieć :).

Ponoć ma skakać Var na serwerze graczom. wychodzę z inicjatywy, że komu już skacze temu skakać bardziej nie będzie a komu nie myślę ze to będzie minimalne. Ale to do przetestowania jest.

Moim zdaniem było by to przydatne w wielu sytuacjach :D

Pewnie nie jeden z wam miał okazje zagrać w CS 1.6 na serwerach gdzie był spadochron a jak nie to w GO też to można spotkać i jak dla mnie jest to całkiem dobre rozwiązanie :)).

Opublikowano

Jak najbardziej można się tym tematem zainteresować. Jeśli będzie większy odzew do tej propozycji bardzo chętnie to rozpatrzymy :)

Opublikowano

Co do spadochronu. Jakiś czas temu już ktoś rzucił tą propozycją i moim zdaniem to nie miałoby sensu. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nauczta się skakać, albo wprowadźcie anty fall dmg ;) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gdyby to był serwer typ 4FUN to byłbym nogami i rękoma na tak. Jest to serwer FFA, 32 sloty. Serwer ustawiony pod 128 tr - i trak już var i lossa mamy na granicy. Teraz wyobraź sobie tylko kilka osób na midzie na mircu ze spadochronem xD. Myśleć można, fajnie, że pojawiają się jakieś pomysły, ale ja prywatnie jestem przeciwny takiej sytuacji. Tak samo jestem przeciwny jakimś podwójnym skokom czy cokolwiek w tym stylu. Trzeba się miejscówek na nowo uczyć. Ludzie mogą wskoczyć sami tam, gdzie normalnie nie ma opcji... a to zgodzisz się ze mną @Ćwieku jest już poważny problem (po za varem i modem na serwerze).

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Spadochrony nie są popularne w CS:GO i ludzie są przyzwyczajeni do normalnej rozgrywki. Rozumiem, że to byłoby coś nowego, interesującego ale nie na FFA w CS:GO. 

Opublikowano

Tak jak @JeDiwspomniał gdyby to był 4fun np z mapami typu np. the_rats, westwood itp. to ok, ale jest to ffa mapy są standardowe np. na takim mirku po cholerę ten spadochron...<yyy> Na tę chwilę nie ma co myśleć o dodaniu kolejnego pluginu pierw trzeba przywrócić serwer do życia.

Opublikowano

Sam bardzo chętnie pograłbym na mapach typu de_westwood, de_rats czy de_tuscan. Tęskni się za tymi mapami które były popularne i cholernie grywalne w CS 1.6 :) co do spadochronu wrócimy pewnie do tego jak populacja na serwerze wróci do normy :)

Opublikowano

Spadochron na ffa? To jak dla mnie bezsensu ;)

Opublikowano

@JeDi tak tak podwójny skok nawet nie przeszedł mi przez myśl to już by była głupota ludzie by skakali gdzie by się tylko dało ;D

Co do reszty, dziękuje za uzasadnioną odpowiedz ! :)

Opublikowano

Spadochron ma rację bytu na serwerach 6v6, gdzie obciążenie serwera jest o wiele mniejsze niż u nas. Podwójny skok dla VIPa jest niezbyt dobrze przyjmowany przez graczy nie mających vipa - jest to zbyt duża przewaga, która skutecznie potrafi do gry zniechęcić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności