AnoniM333 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zawieszony Opublikowano 2 Lipca 2018 2 minuty temu, Wujaszek96 napisał: Brama 1. Skąd wiesz jak to wygląda ? czyżbyś używał ?i tobie też należał się ban ? 2. Wchodzić można tylko do bazy do której należysz , do innych nie ma się dostępu . 1
AnoniM333 Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zawieszony Opublikowano 2 Lipca 2018 Powiem tak i tak jesteś za przeproszeniem chujem żeby wsypywać starą ekipę . A najbardziej mnie rozjebałem z tym że daje im to przewagę masz rację daje , ale co z tego że to jest błąd administracji ,a nie gracza który to odkrył . Osoba odpowiedzialna za robienie baz powinna to naprawić Krystek, 2 Lipca 2018 To nie jest wina administracji, tylko graczy że to wykorzystują. Więc nie zakrywaj się teraz, że to nasza wina. Jak się wykorzystuje, to trzeba być świadomym konsekwencji.
Krystek Opublikowano 2 Lipca 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 2 Lipca 2018 Ja nie wiem. Robicie screeny. To jak Je robicie, bo boli was że ktoś nadmiernie przeklina itd. więc dlaczego nie dacie tego na forum jako skarga tylko przy okazji w jakiś innych skargach. Zresztą, skarga dotyczy czego innego teraz.
Właściciel GET Opublikowano 2 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 2 Lipca 2018 3 minuty temu, AnoniM333 napisał: Osoba odpowiedzialna za robienie baz powinna to naprawić Jak jesteś taki mądry to to napraw. 1
AnoniM333 Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zawieszony Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Krystek nie pierdol mi tu że to wina graczy ponieważ administracja powinna to po tym reporcie to naprawić , a nie banować za to że nic sobie z tego nie robicie i gracze to wykorzystują Baron dając komuś rangę miej na uwadze umiejętności , a nie jest bo jest może to zrobi może nie / Baron zatrudniając osobę na stanowisko patrz na umiejętności , a nie coś zrobi , ale nie umie tego naprawić Edytowane 2 Lipca 2018 przez AnoniM333 1
Rekomendowane odpowiedzi