_LAtUs_ Opublikowano 28 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2018 Imię:Adrian Aktualny wiek:16 Krótkie przedstawienie się:Hej, Jestem Adrian pochodzę z MałoPolska jestem aktywnym fizycznie mieszkam w Krakowie posiadam lat 16 moją pasją jest motoryzacja oraz naprawianie aut czy też motorów dużo poświęcam też czasu na kolegów oraz dziewczynę czy też dużo pograć na komputerze na komputerze spędzam od 5 godz do 12 godz bo jak nie ma co robić to można pograć potrafię pracować w grupie lubię się z kimś dla beki wyzywać ale nie robię tego żeby kogoś urazić i żeby stracił do mnie zaufanie. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz:Ja zacząłem grać od grudnia, z teamem Ave$ na betach na nowej edycji fraga i do tej pory gram na serwerze fragujemy DayZ.Pochodzę z wielu serwerów DayZ bo na dużo serwerach grałem. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów:Za to że administracja jest bardzo miła i szybko pomocna. Dodatkowe informacje: [ JEŚLI NIE UWZGLĘDNIŁEŚ CZEGOŚ W PODANIU, MOŻESZ TO TU WPISAĆ ] 2
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. --- Prosimy o cierpliwość w nadaniu ponownie rangi - nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi