_LAtUs_ Opublikowano 28 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) DayZTeam Co oferujemy w naszych spragnionych progach ?.... 1.Doświadczone osoby na modzie DayZ. 2.Skina grupowego zamówionego na dwa miesiące. 3.Małą bazę (Będziemy za nie długi czas powiększać bazę ) 4.Posiadamy własnego team speak 3. 5.Obecność na resetach pojazdów/Plane Crash 6.Miłą atmosferę w teamie. Czego wymagamy w naszych teamie ? .... 1.Znajomość moda DayZ. 2.Znajomość mapy. 3.Wiek +14 4.Posiadanie mózgu. 5.Posiadanie sprawnego mikrofonu oraz ts3. 6.Dokładanie co jakiś czas do składek. 7.Nie darcie ryja na ts3. 8.Zachowanie kultury na komunikatorze ts3. 9.Aktywności. Wzór rekrutacyjny : 1.Wiek ? : 2.Aktualnie staty , /heady/kille/deady/ : 3.Znajomość mapy 0-10 : 4.Co to jest ModDayZ ? : 5.Kierowca czy strzelec : 6.Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych 0-10 : (będzie sprawdzane!) 7.Umiejętność strzelania 0-10 : (będzie sprawdzane!) 8.Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych 0-10 : (będzie sprawdzane!) 9.Nick obecny na serwerze ? : 10.Byłeś w jakiś grupach i dlaczego odszedłeś ? : 11.Ilość godzin przegranych na serwerze i od kiedy grasz ? : 12.Ile możesz poświęcić czasu na pogranie z teamem ? : 13.Posiadasz sprawny mikrofon oraz ts3 ? : Skład drużyny DayZTeam Leader : ~~~DeaDPool~~ vleader - -Brak Członek -Bukaj -Dziki Rekrutuci -Brak Edytowane 2 Lipca 2018 przez _LAtUs_ 3 4
Bukaj2704 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2018 1.Wiek ? : 16 2.Aktualnie staty , /heady/kille/deady/ : Aktualnie mam słabe staty z powodu że jestem cały czas kierowcą i to bardzo lubię więc nie ma to znaczenia 3.Znajomość mapy 0-10 : 9 4.Co to jest ModDayZ ? : Mod polegający na znalezieniu broni i zabiciu przeciwnika do tego przeszkadzają nam zombie w przypadku fraga ich nie ma. 5.Kierowca czy strzelec : Kierowca tak jak pisałem cały czas kieruje i latam strzelać też coś umiem ale zawsze kieruje 6.Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych 0-10 : 10 (będzie sprawdzane!) 7.Umiejętność strzelania 0-10 : 5 (będzie sprawdzane!) 8.Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych 0-10 : 9 (będzie sprawdzane!) 9.Nick obecny na serwerze ? : John_Wick 10.Byłeś w jakiś grupach i dlaczego odszedłeś ? : Na tej edycji tylko Ds rozpad grupy , Wml rozpad grupy 11.Ilość godzin przegranych na serwerze i od kiedy grasz ? : 300 h od początku tej edyci , dodam że grałem od 4 edycje tego servera 12.Ile możesz poświęcić czasu na pogranie z teamem ? : Nawet do 7 godzin dziennie 13.Posiadasz sprawny mikrofon oraz ts3 ? : tak 2
_LAtUs_ Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2018 13 godzin temu, Bukaj2704 napisał: 1.Wiek ? : 16 2.Aktualnie staty , /heady/kille/deady/ : Aktualnie mam słabe staty z powodu że jestem cały czas kierowcą i to bardzo lubię więc nie ma to znaczenia 3.Znajomość mapy 0-10 : 9 4.Co to jest ModDayZ ? : Mod polegający na znalezieniu broni i zabiciu przeciwnika do tego przeszkadzają nam zombie w przypadku fraga ich nie ma. 5.Kierowca czy strzelec : Kierowca tak jak pisałem cały czas kieruje i latam strzelać też coś umiem ale zawsze kieruje 6.Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych 0-10 : 10 (będzie sprawdzane!) 7.Umiejętność strzelania 0-10 : 5 (będzie sprawdzane!) 8.Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych 0-10 : 9 (będzie sprawdzane!) 9.Nick obecny na serwerze ? : John_Wick 10.Byłeś w jakiś grupach i dlaczego odszedłeś ? : Na tej edycji tylko Ds rozpad grupy , Wml rozpad grupy 11.Ilość godzin przegranych na serwerze i od kiedy grasz ? : 300 h od początku tej edyci , dodam że grałem od 4 edycje tego servera 12.Ile możesz poświęcić czasu na pogranie z teamem ? : Nawet do 7 godzin dziennie 13.Posiadasz sprawny mikrofon oraz ts3 ? : tak Bukaj2704 - Zostajesz przyjęty na okres próbny.Ts3 zostanie podany na priv. 2
dzikiulaniec Opublikowano 30 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2018 1.Wiek ? : 18 2.Aktualnie staty , /heady/kille/deady/ : grałem bardzo mało na tej edycji, bo samemu nie chce się grać 11/37/35 3.Znajomość mapy 0-10 : 10 4.Co to jest ModDayZ ? : mod polegający na zdobywaniu broni z lootu, aut z respawnów i walkami z innymi grupami połączone z apokalipsą zombie której na fragu nie ma 5.Kierowca czy strzelec : Strzelec, ale mogę być też pilotem (zwłaszcza helki) 6.Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych 0-10 : 8 (będzie sprawdzane!) 7.Umiejętność strzelania 0-10 : 8 (będzie sprawdzane!) 8.Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych 0-10 : heli 10 dodo/beagle 7 (będzie sprawdzane!) 9.Nick obecny na serwerze ? : dziki 10.Byłeś w jakiś grupach i dlaczego odszedłeś ? : WML, OSK, qq. Z każdej odszedłem z powodu braku aktywnosci 11.Ilość godzin przegranych na serwerze i od kiedy grasz ? : na poprzedniej edycji około 100h, gram od poprzednich wakacji (na fragu, na dayz z 3 lata) z małymi przerwami 12.Ile możesz poświęcić czasu na pogranie z teamem ? : w wakacje mam czas nieograniczony 13.Posiadasz sprawny mikrofon oraz ts3 ? : tak 1
_LAtUs_ Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2018 19 minut temu, dzikiulaniec napisał: 1.Wiek ? : 18 2.Aktualnie staty , /heady/kille/deady/ : grałem bardzo mało na tej edycji, bo samemu nie chce się grać 11/37/35 3.Znajomość mapy 0-10 : 10 4.Co to jest ModDayZ ? : mod polegający na zdobywaniu broni z lootu, aut z respawnów i walkami z innymi grupami połączone z apokalipsą zombie której na fragu nie ma 5.Kierowca czy strzelec : Strzelec, ale mogę być też pilotem (zwłaszcza helki) 6.Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych 0-10 : 8 (będzie sprawdzane!) 7.Umiejętność strzelania 0-10 : 8 (będzie sprawdzane!) 8.Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych 0-10 : heli 10 dodo/beagle 7 (będzie sprawdzane!) 9.Nick obecny na serwerze ? : dziki 10.Byłeś w jakiś grupach i dlaczego odszedłeś ? : WML, OSK, qq. Z każdej odszedłem z powodu braku aktywnosci 11.Ilość godzin przegranych na serwerze i od kiedy grasz ? : na poprzedniej edycji około 100h, gram od poprzednich wakacji (na fragu, na dayz z 3 lata) z małymi przerwami 12.Ile możesz poświęcić czasu na pogranie z teamem ? : w wakacje mam czas nieograniczony 13.Posiadasz sprawny mikrofon oraz ts3 ? : tak dzikiulaniec - zostaniesz przyjęty na okres próbny - Ts podany na priv!. 5
Zbakany 420 Opublikowano 9 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2018 1.Wiek ? : 15 2.Aktualnie staty , /heady/kille/deady/ :295/578/543 3.Znajomość mapy 0-10 : 9 4.Co to jest ModDayZ ? : Mod polegający na lutowaniu,przetrwaniu,pvp 5.Kierowca czy strzelec : obojętnie 6.Umiejętność prowadzenia pojazdów lądowych 0-10 : 9 (będzie sprawdzane!) 7.Umiejętność strzelania 0-10 : 8,5 (będzie sprawdzane!) 8.Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych 0-10 : 8,5 (będzie sprawdzane!) 9.Nick obecny na serwerze ? : CMAZ 10.Byłeś w jakiś grupach i dlaczego odszedłeś ? : 1k5 powód aktywnośc 11.Ilość godzin przegranych na serwerze i od kiedy grasz ? : na mod dayz gram juz 3lata,280h 12.Ile możesz poświęcić czasu na pogranie z teamem ? : co dziennie 13.Posiadasz sprawny mikrofon oraz ts3 ? : tak
_LAtUs_ Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2018 Rekrutacja zamknięta. + proszę u usunięcie tematu.
Właściciel GET Opublikowano 10 Lipca 2018 Właściciel Opublikowano 10 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi