wielo Opublikowano 29 Maja 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2018 Nie wiem czy tu powinienem to napisać ale w tej chwili: 1.Wywala server co kilka rund nawet w 1 czasami 2.Nie działają vip oraz z tym komenda !vip 3.Jest problem z skinami (kosy,rękawiczki) 4.Ogólnie czasami są lagi na server 5.90% rozgrzewek to granaty (albo to błąd albo tak akurat wylosowało) 6.Było słychać wszystkich (ale jak już widzę zostało to naprawione) 8.Nie dała !mm 9.Wyświetla wszystkie pkt które ktoś dostanie (zdj aby wyjaśnić o co chodzi)
kocham koniki Opublikowano 29 Maja 2018 Wykluczony Opublikowano 29 Maja 2018 Wciąż staramy się rozwiązać w/w problemy.
Właściciel GET Opublikowano 29 Maja 2018 Właściciel Opublikowano 29 Maja 2018 AD 1. Testujemy i póki co działa dobrze. AD 5. Naprawiona rozgrzewka. AD 6. Naprawione. AD 8. Teraz? AD 9. No to akurat dobrze, że wyświetla.
Biskupator Opublikowano 29 Maja 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2018 MM dalej nie działa. Dostaję kilkusekundowe lagi raz na minutę, dwie.
wielo Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2018 Jak coś to !mm jeszcze nie działa Nie pokazuje zadanego dmg i ile ludzi (tak jak było kiedyś jak np granatem ktoś dostał to pokazywało że np 2 dostało) Nie działa !rs (w sumie dobrze nw czy był taki plan)
Właściciel GET Opublikowano 30 Maja 2018 Właściciel Opublikowano 30 Maja 2018 Niektóre dodatki mogą być wyłączone, ponieważ sprawdzamy jakość serwera, a także błędy przy instalacji nowego sourcemod'a. Także cierpliwości, proszę Obrażenia wrócą wieczorem, a komendę !mm sprawdzi @świeży sobie leży ^^. Nad resetem statystyk musicie poczekać do jutra, bo póki co to jedyny dodatek, który w pełni nie działa i może powodować błędy.
wielo Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2018 Spokojnie po prostu informuję co nie działa bo nw czy o wszystkim wiecie. Jeszcze jedno nie wyrzuca graczy co mają AFK na SPEKTA
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 30 Maja 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2018 Nikt Tobie nie ma za złe, że zgłaszasz problemy. Nic nie ma takiego jak za dużo, zbyt często, itd. Cała Sieć, a przede wszystkim ja, jestem Tobie mega wdzięczny za to, co robisz.
Właściciel GET Opublikowano 31 Maja 2018 Właściciel Opublikowano 31 Maja 2018 Więc tak: Wgrany system najnowszy przeciwko AFK. Wgrany system pokazywania obrażeń ( mam nadzieję że to ten ). Rękawiczki działają już prawidłowo. Komenda !mm nadal @świeży sobie leży ^^ musi zobaczyć. Jeśli coś nie będzie działało z powyższych, dajcie znać.
XeoMeister Opublikowano 31 Maja 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Maja 2018 Pokazywanie obrażeń działa
XeoMeister Opublikowano 31 Maja 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Maja 2018 Wiadomo kiedy będzie dostęp do SB?
Właściciel GET Opublikowano 31 Maja 2018 Właściciel Opublikowano 31 Maja 2018 Tak, rano wraz ze sklepem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.