Skocz do zawartości

[KOSZ] [PRZYJĘTY] Podanie na stałego bywalca - [Stpx]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Konrad

Aktualny wiek:20

Krótkie przedstawienie się:Witam wszystkich jestem Konrad, trochę osób mnie już zna czy to na forum czy to na serwerze (MTA DayZ) , co prawda odszedłem od serwera w grudniu aczkolwiek wróciłem od początku marca z dużą aktywnością . Mam nadzieję że dostanę szansę na Stałego Bywalca , ponieważ jestem i będę działał aktywnie .

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz:Gram na MTA DayZ od listopada 2015 roku , z licznymi przerwami co prawda ale jednak jeden ze starszych graczy w końcu :D

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów:Przyjemna atmosfera , miła i pomocna administracja , dobre hostinig (brak lagów , etc ) 

Dodatkowe informacje: Nie będę tutaj wyciągał rzeczy prywatnych na forum publiczne , aczkolwiek publicznie chciałbym tylko powiedzieć @Nesty to na serio nie ja (ty dobrze wiesz o co chodzi ) :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

---

[!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie.

---

Prosimy o cierpliwość w nadaniu ponownie rangi - nie zawiedź nas!

• 9 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności