Stpx Opublikowano 10 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2018 Imię:Konrad Aktualny wiek:20 Krótkie przedstawienie się:Witam wszystkich jestem Konrad, trochę osób mnie już zna czy to na forum czy to na serwerze (MTA DayZ) , co prawda odszedłem od serwera w grudniu aczkolwiek wróciłem od początku marca z dużą aktywnością . Mam nadzieję że dostanę szansę na Stałego Bywalca , ponieważ jestem i będę działał aktywnie . Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz:Gram na MTA DayZ od listopada 2015 roku , z licznymi przerwami co prawda ale jednak jeden ze starszych graczy w końcu Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów:Przyjemna atmosfera , miła i pomocna administracja , dobre hostinig (brak lagów , etc ) Dodatkowe informacje: Nie będę tutaj wyciągał rzeczy prywatnych na forum publiczne , aczkolwiek publicznie chciałbym tylko powiedzieć @Nesty to na serio nie ja (ty dobrze wiesz o co chodzi ) 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 10 Maja 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. --- [!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 10 Maja 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2018 Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. --- Prosimy o cierpliwość w nadaniu ponownie rangi - nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi