Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie na dziś #32

"Pytania na dziś są kierowane do każdego użytkownika sieci, każdy może udzielić odpowiedzi w komentarzu."

Jakie twoje plany na wakacje?

TmguQ3g.jpg 

Opublikowano

Jak co roku :) . To jakaś domówka to jakiś wypadzik nad jeziorko ze znajomymi :) . Stety niestety ale pozostaje i tak przy częstej grze na MTA DayZ :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Praca Praca Praca! Może jakiś wyjazd nad Polskie morze ze znajomymi :/

Opublikowano

Czerwiec lecę do Polski, wakacje jak to w naszy Ojczyźnie trzeba sie wybawić znajomi alko, rozrywka :) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dużo pracy. W mojej branży wakacje to największe przeroby - typowy sezon xD

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czerwiec w zasadzie to ostatnie dni- jakieś libacje alkoholowe ze znajomymi :D 

Lipiec- pierwszy tydzień wyjazdy rowerami ze znajomymi, a potem praca w sadzie :/ 

Sierpień- wyjazd nad jezioro i odpoczynek :D 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Praca i praca :D 

Potem koncercik Depeche Mode ;* 

No i jakiś odpoczynek by wypadało sobie zrobić nad morze albo jezioro ;) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Robota, pewnie się u kumpla w firmie złapię. Może się znajdzie kilka dni żeby nad jezioro/zalew wyjechać

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak patrze że wszyscy praca albo morze, to ja się wyróżnie :) GÓRYYYYYYY!!! zawsze najlepiej :) 

Opublikowano

Pierwszy miesiąc wakacji- Jak zawsze będę jarał i siedział przed kompem, zdawanie prawka i może jakaś tymczasowa praca.

Drugi miesiąc wakacji-Możliwe że wyjadę do pracy w Holandii. ;*;*

Opublikowano

Ja już wakacje mam przedłużone do października, a więc jak zwykle praca aby hajs się zgadzał, w lipcu planuje jechać na zlot ciężarówek Master Truck do Opola a w sierpniu praca praca ciągła i we wrześniu to już będę całkowicie odpoczywał :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pracuję za granicą, a wieczorami zamieniam się w trupa :D

Opublikowano (edytowane)

Ja nie wiem co będę jadł jutro na śniadanie a ty ode mnie wymagasz prorokowania na kilka miechów wprzód. Na pewno praca i mazury w lipcu, także jak ktoś jest z Warmii to może przypłynę na wódeczkę. :D
EDIT: Aha, dzisiaj jadłem jajecznicę z jajek z wolnego wybiegu, jedyne 0 zł u mojej cioci, na masełku, jedyne 4.50 u babuszki w sklepiku za rogiem i kiełbasce, jedynie jedna zarżnięta świnka Dolores, moja ciocia po raz drugi. Do tego pyszna kawa Cafe Verro 100% Arabica Extra, jedyne 60 zł za kilogram w kościelnym sklepiku.
To tak jakby ktoś pytał. :D 

Edytowane przez Biskupator
Czy ktoś to czyta? Kocham cię. A tak mnie naszło.
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja i @Nesty dzika plaża, może być w Chorwacji, Makarska, Dubrovnik nie ważne. Liczy się z kim ! Ja go W Papu on mnie w żopu !! 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności