pomarancza1990 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Pozdrowienia dla wszystkich non-vipow, już możecie się pożegnać z nagroda i odpuścić sobie. Bez sensu robić wspólne nagrody vip-ów i bez i to jeszcze... adminów. Cały konkurs opiera się więc na "miej vip-a, zgadaj się z innymi vipami i wygrywaj" Więc radzę zmienić tytuł konkursu na Kza wyzywa tylko vipów bo maja kasę na pojedynek. 1
Zasłużony Fragowicz kZa Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) 13 godzin temu, pomarancza1990 napisał: Pozdrowienia dla wszystkich non-vipow, już możecie się pożegnać z nagroda i odpuścić sobie. Bez sensu robić wspólne nagrody vip-ów i bez i to jeszcze... adminów. Cały konkurs opiera się więc na "miej vip-a, zgadaj się z innymi vipami i wygrywaj" Więc radzę zmienić tytuł konkursu na Kza wyzywa tylko vipów bo maja kasę na pojedynek. Co za ograniczony typ. Jak ja nie znoszę takiego buractwa. Jesteś cienki bolek to się nie udzielaj. To nie jest żaden konkurs ja rzuciłem wyzwanie innym graczom( właśnie graczom a nie takim panienkom jak ty) i nie miało być żadnej nagrody tylko sama rywalizacja i zabawa dla śmiechu. A że administracja sama z siebie dorzuciła do tego nagrodę to powinieneś się cieszyć a nie jeszcze narzekać. Typowy krokodyl japa do ględzenia i marudzenia TAAAAAKAAAA wielka ale żeby coś zrobić to już łapki malutkie. Są chłopaki którzy ogarniają i to bez vipa i już nawet pisali do mnie że mieli ponad 20k i niedługo mnie pobiją i obstawiam że stanie się to jeszcze w ten weekend. Ale jak ty jesteś ta pipa która postawi 10 laserów i siedzi całą rundę zastanawiając się czemu zm do niego nie przychodzi to wybacz. Weź nakryj się kocykiem zadzwoń do psiapsiuły i wypłacz się jej w słuchawkę a nam nie psuj zabawy. Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez kZa 5 1
Rekomendowane odpowiedzi