[t]hc_< Opublikowano 13 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2018 Jestem graczem: nocnym / dziennym Godziny gry na serwerze: aktualna edycja 150h Nick jakiego używasz: thc Wiek: 19 Staż gry na serwerze: 3 lata Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK - wszystko wyjaśnione Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: Jestem osobą miłą i ambitną, czasem zdarzy sie usłyszeć ode mnie cos głupiego lecz w żadnym wypadku nie jest to złośliwe i nie ma na celu nikogo urazić. Lubię pomagać innym ludziom nie ważne czy realnie czy wirtualnie. Lubie sie uczyc nowych rzeczy nie mialem styczności z funkcjonowaniem na MTA i chciałbym poszerzyć swoją wiedzę oraz nabyc nowe doświadczenie. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Dostosuje sie do konkretnej daty, a dostępny jestem codziennie w godzinach popołudniowych oraz wieczornych 2 1
Walezenka Opublikowano 13 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Jestem graczem: dziennym i porannym Godziny gry na serwerze: 15:00 - 20:00 Nick jakiego używasz: 1Tg^Wazelinka Wiek: 15 lat Staż gry na serwerze: Od początku serwera z przerwami i banami. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ SUPPORT na serwerze Machina] Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać ModChatem: - Gram na Fragujemy od początku i znam serwer od A do Z. - Większość graczy kojarzy mnie, gdyż w MTA DayZ gram 5 lat. - Chcę chociaż trochę wpłynąć na zachowanie społeczności Fragujemy i sprawić, że na serwerze będzie milsza atmosfera. - Staram się być miłym i pozytywnym człowiekiem, ale jak każdemu zdarza mi się wybuchnąć. - Ludzie, którzy ze mną grali wiedzą, że jestem miłym człowiekiem, a inni, którzy sądzą inaczej po prostu ze mną nigdy nie rozmawiali więcej niż 1h. - Mta DayZ znam na wylot. - Często udzielam się na forum. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Najlepiej w weekend ok. 16.00 - 21:00, a w tygodniu ok. 17:00 - 19:00. Edytowane 14 Marca 2018 przez Walezenka 2 2 1 7
Walezenka Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Rezygnuje. Szkoda czasu.. xd
Rekomendowane odpowiedzi