ARSENTHC Opublikowano 31 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 Witam po zmianie dostawcy internetowego nie mogę wejść na wasz serwer próbowałem różnych możliwości które były podane w internecie i żadna z tych opcji nie pomogła inne serwery działają normalnie tylko z wejściem na wasz serwer jest connection problem.
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 31 Marca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 Pojawia ci się coś w consoli?
ARSENTHC Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 2 minuty temu, BrOnEk napisał: Pojawia ci się coś w consoli? NET Ports: server 27015, client 27005 Server IP address 192.168.0.2:27015 Connecting to 193.33.176.234:27015... ] connect 193.33.176.234:27015 Connecting to 193.33.176.234:27015... Retrying 193.33.176.234:27015... Retrying 193.33.176.234:27015... Retrying 193.33.176.234:27015... To mi wyskakuje
-=ReKsiO=- Opublikowano 31 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Spróbuj tego znalezione w necie A najlepszym, wyjściem będzie kupno steama i grac bez problemowo.. Edytowane 31 Marca 2018 przez -=ReKsiO-=
ARSENTHC Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 11 minut temu, -=ReKsiO-= napisał: Spróbuj tego znalezione w necie A najlepszym, wyjściem będzie kupno steama i grac bez problemowo.. Zrobione tak samo ale lipa cały czas ta sama sytuacja.
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 31 Marca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 A jak z innymi serwerami naszymi?
ARSENTHC Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 11 minut temu, BrOnEk napisał: A jak z innymi serwerami naszymi? Działają tylko ZM nie odpala ... Nie mam pojęcia o co tu chodzi
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 31 Marca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 Masz możliwość zmiany IP? przez reset routera?
ARSENTHC Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 8 minut temu, BrOnEk napisał: Masz możliwość zmiany IP? przez reset routera? Tak po kazdym resecie zmienia się ip sprawdzałem już to nic nie daję
Zasłużony Fragowicz kZa Opublikowano 31 Marca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Też tak miałem, po konsultacji z pewnymi osobami poradzili mi że trzeba przeczekać. I pomogło po pewnym czasie samo się naprawiło. Więc radzę spróbować. Skocz na browarka czy coś i powinno być dobrze Edytowane 31 Marca 2018 przez kZa 1
ARSENTHC Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 23 minuty temu, kZa napisał: Też tak miałem, po konsultacji z pewnymi osobami poradzili mi że trzeba przeczekać. I pomogło po pewnym czasie samo się naprawiło. Więc radzę spróbować. Skocz na browarka czy coś i powinno być dobrze Od wczoraj mam nowy net od rana i problem jest cały czas zastanawia mnie tylko to dla czego wszystkie inne serwery działają normalnie a ten 1 nie
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 31 Marca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 Zmień IP bo widzę że masz cały czas takie samo.
Grand Opublikowano 31 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Mam podobnie. Grałem sobie dzisiaj normalnie i nagle serwer przestał mi działać, podczas gdy wszystkie inne funkcjonują prawidłowo. Nawet go nie wyszukuje, łączenie przez konsolę czy wchodzenie po znajomym przez steam również nic nie daje. Samo z siebie się zepsuło, pierwszy raz się spotykam z czymś takim, nie wiem co jest zgrane. Macie jakieś pomysły? Edytowane 31 Marca 2018 przez Grand Dziwna sprawa, po upływie dłuższego czasu zaczęło działać poprawnie
Właściciel GET Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Właściciel Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Są dwie możliwe przyczyny tego stanu: Reunion w nowej wersji zwiększył filtry odświeżania serwera, co za tym idzie system uznał Cię za bota. Zbyt często próbowałeś się połączyć z serwerem ( np. reconnecty ), przez co system wykrywania botów uznał Cię za spambot'a floodującego. Usunąłem protekcję z reunion, gdyż wykorzystujemy inne dodatki. Na innym serwerze z kolei zrobiłem odwrotnie dla testu - zostawiłem te z reunion, wyłączając inny system. Zobaczymy, który z nich okaże się skuteczniejszy i mniej wadliwy. Sprawdź proszę teraz czy możesz wejść na serwer. 3
FaaR Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Dobrze , że mamy Ciebie ... zawsze pomożesz bardzo dużo wiesz @Nesty Zdrowych i wesołych świąt szefie 1
ARSENTHC Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 11 godzin temu, Nesty napisał: Są dwie możliwe przyczyny tego stanu: Reunion w nowej wersji zwiększył filtry odświeżania serwera, co za tym idzie system uznał Cię za bota. Zbyt często próbowałeś się połączyć z serwerem ( np. reconnecty ), przez co system wykrywania botów uznał Cię za spambot'a floodującego. Usunąłem protekcję z reunion, gdyż wykorzystujemy inne dodatki. Na innym serwerze z kolei zrobiłem odwrotnie dla testu - zostawiłem te z reunion, wyłączając inny system. Zobaczymy, który z nich okaże się skuteczniejszy i mniej wadliwy. Sprawdź proszę teraz czy możesz wejść na serwer. Lipa cały czas to samo.
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Miałem to samo zmiana dostawcy pomogła, akurat mam w domu 3. Ale po jakimś czasie wróciłem z powrotem do tego co nie mogłem już wejść i teraz jest dobrze. Proponuje zmianę IP bo nadal tego nie zrobiłeś oraz np. udostępnić internet np. z telefonu i w tedy spróbować wejść.
ARSENTHC Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, BrOnEk napisał: Miałem to samo zmiana dostawcy pomogła, akurat mam w domu 3. Ale po jakimś czasie wróciłem z powrotem do tego co nie mogłem już wejść i teraz jest dobrze. Proponuje zmianę IP bo nadal tego nie zrobiłeś oraz np. udostępnić internet np. z telefonu i w tedy spróbować wejść. Dziwna akcja po Świętach to ogarnę dzięki za poradę pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 15 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 15 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi