Skocz do zawartości

[KOSZ] Problem z wejściem na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po zmianie dostawcy internetowego nie mogę wejść na wasz serwer próbowałem różnych możliwości które były podane w internecie i żadna z tych opcji nie pomogła inne serwery działają normalnie tylko z wejściem na wasz serwer jest connection problem. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pojawia ci się coś w consoli? 

Opublikowano
2 minuty temu, BrOnEk napisał:

Pojawia ci się coś w consoli? 

NET Ports:  server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.0.2:27015
Connecting to 193.33.176.234:27015...
] connect  193.33.176.234:27015
Connecting to 193.33.176.234:27015...
Retrying 193.33.176.234:27015...
To mi wyskakuje 

Opublikowano (edytowane)

Spróbuj tego :P znalezione w necie 

A najlepszym, wyjściem będzie kupno steama i grac bez problemowo.. 

Edytowane przez -=ReKsiO-=
Opublikowano
11 minut temu, -=ReKsiO-= napisał:

Spróbuj tego :P znalezione w necie 

A najlepszym, wyjściem będzie kupno steama i grac bez problemowo.. 

Zrobione tak samo ale lipa cały czas ta sama sytuacja.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A jak z innymi serwerami naszymi? 

Opublikowano
11 minut temu, BrOnEk napisał:

A jak z innymi serwerami naszymi? 

Działają tylko ZM nie odpala ... Nie mam pojęcia o co tu chodzi 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Masz możliwość zmiany IP? przez reset routera? 

Opublikowano
8 minut temu, BrOnEk napisał:

Masz możliwość zmiany IP? przez reset routera? 

Tak po kazdym resecie zmienia się ip sprawdzałem już to nic nie daję

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Też tak miałem, po konsultacji z pewnymi osobami poradzili mi że trzeba przeczekać. I pomogło po pewnym czasie samo się naprawiło. Więc radzę spróbować. Skocz na browarka czy coś i powinno być dobrze 

Edytowane przez kZa
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
23 minuty temu, kZa napisał:

Też tak miałem, po konsultacji z pewnymi osobami poradzili mi że trzeba przeczekać. I pomogło po pewnym czasie samo się naprawiło. Więc radzę spróbować. Skocz na browarka czy coś i powinno być dobrze 

Od wczoraj mam nowy net od rana i problem jest cały czas zastanawia mnie tylko to dla czego wszystkie inne serwery działają normalnie a ten 1 nie ^^ 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zmień IP bo widzę że masz cały czas takie samo. 

Opublikowano (edytowane)

Mam podobnie. Grałem sobie dzisiaj normalnie i nagle serwer przestał mi działać, podczas gdy wszystkie inne funkcjonują prawidłowo. Nawet go nie wyszukuje, łączenie przez konsolę czy wchodzenie po znajomym przez steam również nic nie daje. Samo z siebie się zepsuło, pierwszy raz się spotykam z czymś takim, nie wiem co jest zgrane. Macie jakieś pomysły?

Edytowane przez Grand
Dziwna sprawa, po upływie dłuższego czasu zaczęło działać poprawnie
  • Właściciel
Opublikowano

Są dwie możliwe przyczyny tego stanu:

• Reunion w nowej wersji zwiększył filtry odświeżania serwera, co za tym idzie system uznał Cię za bota.
  • Zbyt często próbowałeś się połączyć z serwerem ( np. reconnecty ), przez co system wykrywania botów uznał Cię za spambot'a floodującego.

Usunąłem protekcję z reunion, gdyż wykorzystujemy inne dodatki. Na innym serwerze z kolei zrobiłem odwrotnie dla testu - zostawiłem te z reunion, wyłączając inny system.

Zobaczymy, który z nich okaże się skuteczniejszy i mniej wadliwy. 

Sprawdź proszę teraz czy możesz wejść na serwer.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Dobrze , że mamy Ciebie ... zawsze pomożesz bardzo dużo wiesz @Nesty Zdrowych i wesołych świąt szefie :)

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano
11 godzin temu, Nesty napisał:

Są dwie możliwe przyczyny tego stanu:

• Reunion w nowej wersji zwiększył filtry odświeżania serwera, co za tym idzie system uznał Cię za bota.
  • Zbyt często próbowałeś się połączyć z serwerem ( np. reconnecty ), przez co system wykrywania botów uznał Cię za spambot'a floodującego.

Usunąłem protekcję z reunion, gdyż wykorzystujemy inne dodatki. Na innym serwerze z kolei zrobiłem odwrotnie dla testu - zostawiłem te z reunion, wyłączając inny system.

Zobaczymy, który z nich okaże się skuteczniejszy i mniej wadliwy. 

Sprawdź proszę teraz czy możesz wejść na serwer.

Lipa cały czas to samo. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Miałem to samo zmiana dostawcy pomogła, akurat mam w domu 3.  Ale po jakimś czasie wróciłem z powrotem do tego co nie mogłem już wejść i teraz jest dobrze. 

Proponuje zmianę IP bo nadal tego nie zrobiłeś oraz np. udostępnić internet np. z telefonu i w tedy spróbować wejść.  

Opublikowano
1 godzinę temu, BrOnEk napisał:

Miałem to samo zmiana dostawcy pomogła, akurat mam w domu 3.  Ale po jakimś czasie wróciłem z powrotem do tego co nie mogłem już wejść i teraz jest dobrze. 

Proponuje zmianę IP bo nadal tego nie zrobiłeś oraz np. udostępnić internet np. z telefonu i w tedy spróbować wejść.  

Dziwna akcja po Świętach to ogarnę dzięki za poradę pozdrawiam. 

• 8 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

• Ekstra 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności