Ray Opublikowano 29 Marca 2018 Wykluczony Opublikowano 29 Marca 2018 Znowu święta i znowu mam dla was życzenia Dzisiaj zaczęło się Triduum Paschalne i niezależnie od tego, czy jesteście wierzący, praktykujący czy też nie chciałbym złożyć życzenia wszystkim wam, nie tylko z sektora AWP Ale oczywiście całej administracji, moderacji i pozostałym szarym myszkom Oczywiście klasycznie, smacznych, kolorowych jajek i mokrego Poniedziałku Trochę czasu spędzonego mile z rodziną, ale co za dużo to niezdrowo! Na koniec odpoczynku od pracy/nauki i obowiązków - ogółem chwili na zresetowanie się, chociaż trochę 2 9
MIFO Opublikowano 29 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2018 Z tym mokrym poniedziałkiem to ciekawe jak to wyjdzie, pogoda nie zbyt dopisuje ale módlmy się Najwyżej zalejemy tylko gardła a nie całych siebie XDD Oczywiście też życzę wam wszystkim żebyście spędzili miło czas z rodzinami w ciszy i spokoju. 1
Błachy ^^ Opublikowano 29 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2018 Z tego co mi wiadomo, to życzenia wielkanocne składa się (jak sama nazwa wskazuje) w WIELKANOC!!! a nie podczas wielkiego postu A tak poza tym to dzięki i wzajemnie 1 1
Koteł. Opublikowano 30 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2018 No wesołego jajka i tradycyjnie mokrego dyngusa wszystkim Fragowiczom Wzajemnie! 1
Właściciel GET Opublikowano 30 Marca 2018 Właściciel Opublikowano 30 Marca 2018 Anx1ty, 30 Marca 2018 Ja pierdole. Ciekawe czy na twardo czy na miękko. 4
Właściciel GET Opublikowano 18 Lutego 2021 Właściciel Opublikowano 18 Lutego 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi