Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na admina - [oK.]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz:oK.
Staż gry Counter-Strike:ohoho z 6 lat z przerwami

Staż gry na serwerze:mysle ze 1,5 miesiaca
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję:tak ale nie tutaj
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: tak ale musialbym sobie odświeżyć
Godziny w jakich grasz:czasami rano okolo 8-9 potem w godzinach obiadowych-13-15 i czesto wieczorami od 19-20 do poznych godzin nocnych 23-00
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Nie chciałbym ujmować tego w punktach, wkurza mnie i wielu graczy na serwerze ze bardzo rzadko jest admin na FFA juz nie jeden Kolega z serwera wspominal złóż podanie bo czesto jestes a czesto zdarzają sie nieuczciwi gracze z WH itp...wiekszosc to non steamy wiec czasami hasa kilku, nawet na SH chciałbym ich skutecznie eliminować i cieszyć sie grą razem z innymi, nie jestem z typów ktorzy  beda banowali bez powodu, czy inne tego typu rzeczy, chciałbym nadal pykać i grać a jednoczesnie miec mozliwosc eliminacji tych nieuczciwych graczy, wyrosłem juz z slapowania , slayowania innych graczy jak to mowia dla ''beki''  mysle ze zasluguje chociaz na szanse na okres próbny a potem zobaczycie, spróbować nie zaszkodzi :)

Licze na pozytywne rozpatrzenie

Pozdrawiam! i widzimy sie na serwie ! oK.!

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:36753978

P.S jeśli napisałem w złym dziale prosiłbym o przeniesienie dziekuje!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

player_time.php?nameb64=b0su&host=145.23

To jest miesiąc? 

Opublikowano

Przepraszam wcześniej grałem na losowych nickach, często u znajomych, zapomniałem to ująć. :>

Opublikowano

Witam wszystich.Osobiście polecam gracza.Nie ma adminów na serwerze a oK. gra w godzinach w których często admin by się przydał.Ogarnięty,nie gra od dziś także odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku :)

Opublikowano

Wiesz, przyjmując nowe osoby, bazujemy na aktywności. Utrzymuj aktywność przez tydzień. Wtedy podejmę decyzję.

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności