oK. Opublikowano 27 Marca 2018 Zawieszony Opublikowano 27 Marca 2018 Nick jakiego używasz:oK.Wiek:21 latStaż gry Counter-Strike:ohoho z 6 lat z przerwami Staż gry na serwerze:mysle ze 1,5 miesiacaCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:nieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję:tak ale nie tutajPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: tak ale musialbym sobie odświeżyćGodziny w jakich grasz:czasami rano okolo 8-9 potem w godzinach obiadowych-13-15 i czesto wieczorami od 19-20 do poznych godzin nocnych 23-00Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Nie chciałbym ujmować tego w punktach, wkurza mnie i wielu graczy na serwerze ze bardzo rzadko jest admin na FFA juz nie jeden Kolega z serwera wspominal złóż podanie bo czesto jestes a czesto zdarzają sie nieuczciwi gracze z WH itp...wiekszosc to non steamy wiec czasami hasa kilku, nawet na SH chciałbym ich skutecznie eliminować i cieszyć sie grą razem z innymi, nie jestem z typów ktorzy beda banowali bez powodu, czy inne tego typu rzeczy, chciałbym nadal pykać i grać a jednoczesnie miec mozliwosc eliminacji tych nieuczciwych graczy, wyrosłem juz z slapowania , slayowania innych graczy jak to mowia dla ''beki'' mysle ze zasluguje chociaz na szanse na okres próbny a potem zobaczycie, spróbować nie zaszkodzi Licze na pozytywne rozpatrzenie Pozdrawiam! i widzimy sie na serwie ! oK.! Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:36753978 P.S jeśli napisałem w złym dziale prosiłbym o przeniesienie dziekuje!
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 27 Marca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2018 To jest miesiąc?
oK. Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zawieszony Opublikowano 27 Marca 2018 Przepraszam wcześniej grałem na losowych nickach, często u znajomych, zapomniałem to ująć.
strikerkkkkkkkk Opublikowano 28 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Marca 2018 Witam wszystich.Osobiście polecam gracza.Nie ma adminów na serwerze a oK. gra w godzinach w których często admin by się przydał.Ogarnięty,nie gra od dziś także odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku
Szyderca Opublikowano 28 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Marca 2018 Wiesz, przyjmując nowe osoby, bazujemy na aktywności. Utrzymuj aktywność przez tydzień. Wtedy podejmę decyzję.
Właściciel GET Opublikowano 2 Października 2019 Właściciel Opublikowano 2 Października 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi