MvTiX Opublikowano 25 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Artefakt oznaczony jest na mapie gwiazdką lub czerwonym kwadracikiem(zdjęcia niżej) Jeżeli mam już artefakt to gdzie go zanieść lub coś z nim zrobić? Artefakt gdy mamy go przy sobie daje nam co jakiś czas losową ilość pieniędzy oraz bronie takie jak RPG, snajperka itp. Skąd moge wiedzieć, że podniosłem artefakt? Gdy mamy przy sobie artefakt nasz skin zmienia się na skina jokera oraz jesteśmy oznaczeni czerwonym kwadratem na mapie. Jak wygląda ten skin jokera? Skin jokera gdy mamy artefakt wygląda tak: Co się stanie jeżeli stracę artefakt? Nic się nie stanie, podniesie go inna osoba którą ponownie możesz zabić i zdobyć znów artefakt. Czy moge wsiąść z nim do samochodu i uciekać? Możesz wsiąść do samochodu jeżeli masz jakiś obok ale niestety nie możesz go zrespić z menu vipa. Czy jeżeli mam artefakt mogą zabijać mnie gracze z tej samej drużyny? Tak, artefakt daje możliwość zabijania graczy z twojej drużyny, artefakt ma oddzielną linijkę na TAB przez co traktowany jest jak osobny gang. Skąd moge wiedzieć czy ktoś ma artefakt albo czy został uposzczony? Na czacie wyświetlają się informacje gdy ktoś upuści lub podniesie artefakt. Podałem tutaj tylko kilka pytań takich najbardziej powtarzających się na czacie, z czasem będe aktualizował liste tak aby było w niej wszystko co jest potrzebne. Edytowane 25 Marca 2018 przez MvTiX 1 2
Sprint Opublikowano 25 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2018 Wszystko ładnie przedstawione,na pewno się przyda,Poradnik w 100% na + 1
Właściciel GET Opublikowano 20 Grudnia 2020 Właściciel Opublikowano 20 Grudnia 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi