Nightman132 Opublikowano 25 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2018 Witam nie mogę wejść na serwer FFA cs 1.6 wyskakuje mi wykryto desktop.ini kicked. Otsochodzi? Może mi ktoś wyjaśnić co mam zrobić i dlaczego to mi wyskakuje? Z góry dzięki za pomoc. Dodam, że chodzi o wersję steam cs'a
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 25 Marca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2018 desktop.ini to plik od microsoftu możesz mieć zmodyfikowanego albo nawet zakażonego.
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 26 Marca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2018 Wrzuć screenshot tego błędu i opisz dokładnie kiedy Ci się pojawia.
QPR Opublikowano 31 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Tej, To samo u mnie Tez CS Steam. Na inne mody mogę wejść bez problemu ... Edytowane 31 Marca 2018 przez QPR
-=ReKsiO=- Opublikowano 31 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 Wyłącz po prostu to może nie będzie wyskakiwało ponownie Menu start --->Uruchom---> wpisz msconfig (enter) przejdź do zakładki ---> uruchamianie --> odznacz plik desktop.ini żeby nie włączał się przy starcie systemu.
QPR Opublikowano 31 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2018 Eee chyba nie ... Przecież desktop.ini leży sobie w sys32 i sprawdzałem jest ok. Nie mam żadnego wpisu w uruchamianych procesach o nazwie deskto.ini ani nic co by miało do niego dowiązanie. Poza tym podkreślam że na Zombi Mode mogę wchodzić ! Czy to nie jest jakieś błędne ustawienie po sotnie serwa, lub jakiś nowy admin nie dodał mnie do jakiejś BL ? Nie wiem, nie znam się na CSie. Ja tylko tu gram
Rekomendowane odpowiedzi