Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pochwalony. Jest tu ktoś kto pogrywa sobie czasem w Rocket League i ma dość bycia samotnym wilkiem? Wilki jaki to wilki lubią być w stadzie. ;) Żaden ze mnie pro, nawet rangi nie mam, bo gram jedynie dla zabawy. Coś tam umiem, polatać polatam, czasem jakieś ładne playsy mi wyjdą. Szukam kogoś do luźnej gry na odprężenie. Rocket League nie jest zbyt popularnym tytułem w Polsce i większość znajomych nawet o tym nie słyszała (a szkoda bo gra jest warta swojej ceny). Jest to gra w którą można grać samotnie, ale czasem stwarza to problemy, brak komunikacji sprawia, że nie zawsze idzie dogadać się z drużyną, podania nie wychodzą, obrona też bo zostaję np. uderzony przez swojego (wina braku komunikacji) przez co tracimy bramki i tym podobne sytuacje.
Jak ktoś chce dołączyć do mojej profesjonalnej drużyny "Boże Rakiety" to proszę składać podania na: http://steamcommunity.com/profiles/76561198099459613/;)

No i nie mam komu chwalić się skórkami do swojego samochodu więc ten tego.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Podbijam własny temat, bo coraz bardziej doskwiera brak pomocnych rocketligowców na boisku. A nie wierzę, że nie ma tutaj choć jednej osoby, która by nie słyszała o tej grze i w nią pykała. Chociaż w sumie to dość mało popularny tytuł w naszym kraju. Dawaj, dawaj.
EDIT: Żeby nie było oskarżeń o chamskie nabijanie postów. Ranga, w końcu znudziło mi się rumblowanie i użeranie z ragequitterami w standardzie, fluktuuje. Od Challengera II (gold) po Rising Star (gwiazdka). Skill mi się zmienia od różnego stanu trzeźwości. A grać trzeba dalej. :D

Edytowane przez Biskupator
Info
  • 11 miesięcy temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności