KgC. Opublikowano 6 Listopada 2012 Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam. Nas serwerze DD2 brakuje jednej literki w say. "Baw si razem z nami, bo gramy do 35 rund!" Może i jest wpisana ale nie czyta pl znaków. ------------------------------------------------------- Acha i czy jest możliwość wgrania pluginu aby granaty po śmierci zostawały ?
mrX Opublikowano 6 Listopada 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja uważam,iż plugin tego typu jest niepotrzebny i myślę,że wgranie go było by bez sensu.
KgC. Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2012 A więc info o zabraniu HP przeciwnikowi też nie jest potrzebny, to plugin 4FuN. Oczywiście od decydowania są H@ to są tylko nasze sugestie. Czegoś mi tu brakuje, opinii graczy.... Trzeba by było zapytać graczy na serwerze.
Właściciel GET Opublikowano 6 Listopada 2012 Właściciel Opublikowano 6 Listopada 2012 Celowo tego nie dałem, aby każdy serwer się jakoś wyróżnił. Na FFA coś takiego jest. Co do info o HP, zlikwidowałem to z DD2.
KgC. Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2012 Nesty musisz resnąć serwer ponieważ plugin dalej jest aktywny.
KgC. Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2012 No ten o którym piszemy, info HP. Pokazuje dalej, trochę to denerwuje, bo ktoś rzuci HE i wie ze jesteś za rogiem.
Właściciel GET Opublikowano 7 Listopada 2012 Właściciel Opublikowano 7 Listopada 2012 To jest bullet damage, który zostanie. Zmyliłeś mnie, ponieważ nie ma informacji o HP ile zostało po zabiciu. Ostateczną decyzję podejmie H@.
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi