KgC. Opublikowano 1 Listopada 2012 Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2012 A ile kosztował? Bo nie podałeś w temacie.
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2012 Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2012 Nie napisałem, bo ten temat nie dotyczy CS:GO w trakcie premiery. Była beta dostępna, każdy kto się zgłosił do niej (zainteresowanie było spore) toteż nie każdy dostał klucz do tej gry. Ja pre relase zamówiłem przed premierą, która miała miejsce 21 sierpnia tego roku. Ten wątek jest z kwietnia, więc nie mogłem podać ceny, skoro jej nie znałem. Przed premierą była obniżka 10%, czyli około 9 euro kosztowała na steam, ja zamówiłem za 49 zł. Teraz cena spadła o 3 zł.
KgC. Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2012 Sprawdziłem na steam kosztuje 12 funtów chyba kupie bo przydało by się serwer [CS:GO] rozkręcić.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 1 Listopada 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2012 http://allegro.pl/counter-strike-global-offensive-cs-go-steam-cd-key-i2735253770.html Tu masz link z allegro do CS:GO. Kupowałem w pełni zaufane.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi