mynameisjeff Opublikowano 19 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2018 Witam. Chce wejsc na serwer ale nie moge bo wyskakuje mi "Błedne hasło admina, wpisz poprawne hasło". Ktoś wie o co chodzi?
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 19 Marca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2018 Masz wykupionego vipa?
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 19 Marca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2018 Przed wejściem na serwer wpisz hasło w konsoli w postaci: setinfo "_pw" "tutaj Twoje hasło" Hasło piszesz takie jakie podałeś przy wykupieniu vipa.
mynameisjeff Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2018 Robie tak ale nie dziala
Grochu - 3-majcie się Opublikowano 19 Marca 2018 Zawieszony Opublikowano 19 Marca 2018 jak masz tą komende do wpisania co kolega podał wyżej czyli setinfo "_pw" "tutaj Twoje hasło" to popróbuj ze spacjami,ja kiedyś miałem ten sam problem i po setinfo ma być bodajże jedna spacja a normalnie dajesz bez albo z dwiema. Reasumując hasło musi być kropka w kropkę to co wpisywałeś podczas zakupu vipa.Zwróć też uwagę na wielkość liter.
Właściciel GET Opublikowano 19 Marca 2018 Właściciel Opublikowano 19 Marca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi