mumiasty Opublikowano 8 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2018 (Jesli zly dzial to sorry ale nie potrafilem znalesc) Nie wiem o ktorej to sie zdarzylo. Gram na serwerze od 3 dni zadnego hasla nie kazalo mi robic wbilem wczoraj 1 topke , a dzis jak chcialem sobie zagrac pisze nagle 1wpisz haslo 2niezam hasla Moj nick to :mumiasty. Prosze o usuniecie hasla albo co s bo niebede specjalnie zmienial mojego nicku gdzie mam go wszedzie i to doslownie wszedzie.
mumiasty Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2018 ile mzona czekac kurwa 1
[t]hc_< Opublikowano 8 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2018 19 minut temu, mumiasty napisał: ile mzona czekac kurwa Kpisz sobie ? 1. Zachowaj kulturę słowa i wyrażasz się trochę grzeczniej. 2. Masz komunikat na serwerze wyraźnie napisany w celu zabezpieczenia nicku ustaw hasło za pomocną komendy /konto @Nesty 1
Właściciel GET Opublikowano 8 Marca 2018 Właściciel Opublikowano 8 Marca 2018 Masz komunikat.. Specjalnie dodaliśmy ten plugin, aby każdy mógł zarejestrować konto. W tym momencie nic nie jesteśmy w stanie zrobić. Pozdrawiam 1
Właściciel GET Opublikowano 8 Marca 2018 Właściciel Opublikowano 8 Marca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi