Dzejsoon Opublikowano 3 Marca 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) 8 minut temu, Ananus napisał: Powód jest prosty gdy miałeś możliwość dołączenia do naszego teamu to wybrałeś jakieś śmieszne .k1d$ bez przyszłości. tez bym wolał grac w teamie bez przyszłości niz w teamie gdzie kazdy sie nawzajem wyzywa. Pochwalcie się co mowiliscie o Pandusi "My gop tylko trzymamy bo kupuje nam wszystko" xDD dobra grp co leci na kase i na rzeczy w namiotach. A zwróć uwage stopie to o kurwa ciagle cie bedzie wyzywal powodzenia w grupie smieci elo. Edytowane 3 Marca 2018 przez #Zonkilek*~ 1
Ananus Opublikowano 3 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 @#Zonkilek*~ po pierwsze jeżeli chcesz o takich rzeczach gadać to napisz mi to na priv a nie zaśmiecasz mi post jakimiś twoimi żalami, a po drugie to w naszym teamie nikt się nie wyzywa, a jeżeli ktoś kogoś wyzywa to z automatu ma kick'a z teamu bezpowrotnie. A no i na sam koniec chciałem ci przypomnieć jak chciałeś iść do naszego teamu tylko każdy był przeciw ponieważ nie poszukiwaliśmy idioty do grupy. 1
Dzejsoon Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 @Ananus HAHAHAHAHHAHA "idioty do grupy" caly wasz team to idioci bez wyjątku więc csiii. I tylko "dawaj tactick", "chodz ts3" tylko to u was jest w grupie nie pozdrawiam 1
Ananus Opublikowano 3 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) @#Zonkilek*~ Dziwisz się dlaczego idioty? Gościu chciałeś ojebać team i do nas dołączyć... ,,dawaj tactick'' - Dlaczego? ponieważ lubimy grać spary, i denerwuje nas to jak gościu pruje się na chacie jaki on dobry nie jest a siedzi tylko na bazie z AS-50, no to takiego gracza zapraszamy na Tactik'a. ,,chodz ts3'' - Nigdy tak nie pisaliśmy poza dzisiejszym dniem gdy ludzie z dS. mądrowali się jacy nie są dobrzy a dostali 10:5... Jeżeli masz coś jeszcze do powiedzenia to zapraszam na TeamSpeak3 bądź na priv ponieważ tak jak wspomniałem w pierwszej wiadomości nie chce aby gracze zaśmiecali mi ten post... Edytowane 3 Marca 2018 przez Ananus 1
Rekomendowane odpowiedzi