Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

O nie! 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ale kolego powiem Ci że jesteś taki nooffensive. Zakładać nowe konto byle by W.R go nie wyzywało na serwerze XD

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Panowie koniec pierdolenia bo to nie temat do spamu. Zaraz będę was wszystkich warmować albo od razu BANOWAĆ za multikonta na forum!

SexyBanan - 4 konta z  twojego IP

papież - kolejne dwa z  tego a w dodatku obaj sie tu wypowiadacie. 

KONIEC SPAMU!

Dziękuje, pozdrawiam :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

nom to moje konto założylo temat i co teraz 

NervousReckless,
Sam się przyznałeś do łamania regulaminu forum więc dostajesz 5 pkt.
  • Śmiech 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
Teraz, Aki napisał:

Tak wtrącę że konsekwencje powinny zostać wyciągnięte szczególnie że zostali panowie przyłapani na gorącym uczynku. Oczywiście odwracanie kota ogonem i pierdolenie że wszyscy się uwzieli na biednych W.R i się ich boją. Wszyscy mówią że nie ma faworki i że admini nie respią sobie rzeczy a tu niespodzianka jest to strasznie nie uczciwe względem graczy którzy się męczą i zbierają uczciwie itemizację. Uważam że odpowiednią karą były by publiczne przeprosiny wszystkich graczy.

Sprawa została wyjaśniona już tydzień temu, wiesz?

Opublikowano

@Aki ale to nie tylko w W.R takie rzeczy grp na: S.. tez ma pewną osobę co respi/respila itemy wiec przeprosiny tez od niej powinny być.

Opublikowano
11 minut temu, Anx1ty napisał:

Czy wy kurwa nie umiecie pisać z normalnego konta, że nowe zakładać musicie?

MuZ3ty7.png

"Swoją drogą jak bardzo niemadrym trzeba być żeby"

Jak byś był taki "madry" to byś wiedział, że ta sprawa została już rozwiązana w innym temacie parę dni temu.

Oczywiście, że kurwa wypowiedzieć musi się @SexyBanan, bo żadna "skarga" bez jego udziału odbyć się nie może.

Jestem jak każda inna osoba która ma prawo się tu wypowiedzieć więc się nie ,,dopierdalaj'' niepotrzebnie.Prawda jest taka że dowód jest jeden ale jestem pewny że było więcej takich sytuacji tylko nie znajdziemy tego na YT itd ;) a wasze tłumaczenie nie ma tu sensu xD skoro grupy dostają za kopiowanie magów itd perm bany to wy za faworyzacje macie być traktowani łagodniej ? faworka to faworka nie ważne ile razy...

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

VII. Moderator powinien być sprawiedliwy oraz uczciwy wobec wszystkich graczy.

Powinien traktować każdego gracza na równi z innymi.

Powinien oddzielać relacje prywatne od zawodowych z innymi graczami bądź moderatorami.

Nie powinien faworyzować w jakikolwiek sposób jakiegokolwiek gracza.   

Uważam że za złamanie regulaminu moderatora powinna być większa kara niż ostrzeżenie. 

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeśli będziecie dalej spamić pod tym postem to po blokuje wam możliwość pisania treści na forum. Poczekajcie aż wypowie się opiekun/właściciel

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 3
Opublikowano

Akurat nad twoimi wypowiedziami można byłoby się zastanowić @SexyBanan, bo jak zauważyłem u góry to pisanie czegoś takiego to jest jedna wielka kurwa prowokacja. Nie wiem czy zauważyłeś kiedy pisałem, że sprawa została wyjaśniona. Nie? To w takim razie zaraz zostanie wyjaśniona drugi raz i na dodatek mogę dodać, że posiadanie multikont jest zabronione i grozi za to ban permanentny, ponadto gracz piszący skargę używał swoich "multikont" do wypowiadania się pod tematem skargi.

Odn. do regulaminu forum @papież

I. Zasady ogólne:

Osoby posiadające kilka kont ( tzw. mulikont'a ) mogą zostać ukarane banem permanentnym, a konta połączone.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Śmiech 1
Opublikowano
1 minutę temu, Anx1ty napisał:

Akurat nad twoimi wypowiedziami można byłoby się zastanowić @SexyBanan, bo jak zauważyłem u góry to pisanie czegoś takiego to jest jedna wielka kurwa prowokacja. Nie wiem czy zauważyłeś kiedy pisałem, że sprawa została wyjaśniona. Nie? To w takim razie zaraz zostanie wyjaśniona drugi raz i na dodatek mogę dodać, że posiadanie multikont jest zabronione i grozi za to ban permanentny, ponadto gracz piszący skargę używał swoich "multikont" do wypowiadania się pod tematem skargi.

Odn. do regulaminu forum @papież

I. Zasady ogólne:

Osoby posiadające kilka kont ( tzw. mulikont'a ) mogą zostać ukarane banem permanentnym, a konta połączone.

Halo halo XD ja mam tylko jedno konto moje :) Osoba z mojej grupy(Krzysiu) ma takie samo IP co ja o czym Nesty już wie więc prosiłbym Cię żebyś się nie wpierdalał po raz kolejny jeśli nie znasz sytuacji :D

NervousReckless,
Z twojego IP założone są 4 konta.
  • Śmiech 1
Opublikowano
50 minut temu, PabloStec napisał:

Panowie koniec pierdolenia bo to nie temat do spamu. Zaraz będę was wszystkich warmować albo od razu BANOWAĆ za multikonta na forum!

SexyBanan - 4 konta z  twojego IP

papież - kolejne dwa z  tego a w dodatku obaj sie tu wypowiadacie. 

KONIEC SPAMU!

Dziękuje, pozdrawiam :)

Dlaczego udostępniasz kogoś ip?

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano
Teraz, jrzb napisał:

Dlaczego udostępniasz kogoś ip?

Bo nie myśli racjonalnie...

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności